FMT Fysiotherapie

FMT Fysiotherapie verzorgt de medische begeleiding bij Rkvv Meerburg. We begeleiden de spelers van de Seniorenselectie (Meerburg 1 en 2) maar ook is er tijd voor alle andere Meerburgers die advies willen met betrekking tot hun blessures.

Dinsdagavond  Spreekuur blessures/klachten
19.00 - 20.00 uur Behandelen blessures van selectiespelers in de kamer.
20:00 - 20:15 uur Hersteltraining voor selectiespelers op het veld.
20:15 uur Screening/advies spelers overige teams, aanmelden voor 20:15

Heb je een blessure of alleen een vraag, blijf er dan niet mee doorlopen en kom gerust op dinsdag langs voor screening en /of advies. Aan het bezoek aan het spreekuur zijn geen kosten verbonden. Het is niet de bedoeling dat we mensen ter plekke gaan behandelen. We kunnen wel screenen en adviseren met betrekking tot blessures. Dit kan betekenen dat we mensen gerust kunnen stellen, adviseren contact met ons op te nemen voor behandelingen op de praktijk of zullen doorverwijzen voor verder onderzoek.

Onze HKZ gecertificeerde praktijk heeft drie belangrijke pijlers: (1) Fysiotherapie, (2) Manueeltherapie en (3) Training. Ons FMT team bestaat uit vijf manueeltherapeuten, drie sportfysiotherapeuten, vier dry needling therapeuten, één musculoskeletal echografist,  één kaakfysiotherapeute,  twee oedeemtherapeuten, één oncologie fysiotherapeute, één fysiotherapeut bij chronische ziektes, één psychosomatisch fysiotherapeute en twee secretaresses. Met al deze disciplines onder een dak kunnen we de beste kwaliteit zorg bieden.

We hebben samenwerkingsverbanden met voetbalverenigingen UVS, v.v. Leidsche boys, v.v. Oegstgeest en korfbalvereniging KZ Danaiden. We hebben korte lijnen naar een sportarts en orthopeden in de regio.

Wij vertrouwen op een sportieve samenwerking en mochten er vragen of opmerkingen zijn dan we altijd bereid u te woord te staan. Graag tot ziens bij Meerburg!

Peter van Duijn Nanet den Elsen Frank Hoefnagel

Met vriendelijke groet,
Namens het team FMT Fysiotherapie

De praktijk FMT Fysiotherapie is gevestigd achter de AH XL in het winkelcentrum Luifelbaan in Leiden zuid west tel nr 071 5313200