Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Guess who's coming back?

Guess who's coming back?

31 januari 2022 12:15


We krijgen weer een HJO.

Met ingang van het seizoen 2022-2023 start Bryan Ouwerkerk als Hoofd Jeugdopleiding voor alle jeugd bij vv Meerburg.

Bryan Ouwerkerk is 27 jaar jong, woonachtig in Gouda en is geen onbekende van de club aangezien hij via voetbalopleiding de complete techniek 6 jaar actief bij ons is geweest als trainer en/of technisch coördinator. Hij is onder andere in het bezit van Diploma TC3 (huidig UEFA C) en is sinds verleden jaar september werkzaam als Jeugd BOA/BOA trainer.

Als bestuur zijn we erg blij dat we Bryan kunnen aanstellen. Met zijn jarenlange ervaring bij de complete techniek in combinatie met zijn skills als jeugd BOA/BOA trainer denken we dat hij de juiste man is om deze opnieuw in het leven geroepen functie bij Meerburg. Pré hierbij is natuurlijk dat Bryan al jaren bekend is met de club en de club met hem.

Een HJO bij Meerburg moet zorgen voor een omgeving waarin kinderen kunnen groeien als voetballer en als mens. Je wilt ervoor zorgen dat de jeugdopleiding goed georganiseerd is. Want een goede organisatie geeft duidelijkheid en plezier aan kinderen en ouders. We willen kinderen op het niveau laten spelen wat past bij het talent. In de aansturing moet een goede balans zitten tussen plezier en prestatie, waarbij plezier vaak een voorwaarde is om te kunnen presteren


Bryans handen jeuken om komend seizoen te beginnen aan een leuke tweede periode bij vv Meerburg.Bryan_Ouwerkerk.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!