Meerburg Klaverjassen - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meerburg Klaverjassen

Meerburg Klaverjassen

Meerburg is meer dan alleen voetballen. Naast het voetbal hebben wij ook tal van activiteiten waar je aan kunt deelnemen. Zo hebben wij een actieve klaverjasgroep die op vrijdagavonden vanaf 20.00 uur de strijd met elkaar aangaan. Enthousiaste kaarters die regelmatig bij elkaar komen om de ander nat te spelen maar vooral om veel lol te hebben. Wil je meer weten over het klaverjassen bij Meerburg, kijk dan op de agenda voor de klaverjasavonden.
Blijf op de hoogte van de laatste nieuwsitems over klaverjassen lees dan hieronder gerust verder. Kosten per avond bedragen maar drie euro. Jude Bellingham uitgeroepen tot ESM Speler van de Maand, maar Bundesliga heerst

Vandaag om 11:30  Met de maximale score van tien punten is Jude Bellingham uitgeroepen tot ESM Speler van de Maand September. De zomeraanwinst van Real Madrid blonk op alle vlakken uit en werd door alle leden opgenomen in hun Team van de Maand waarop de ranglijst wordt samengesteld. Op een gedeelde tweede plaats eindigden twee spitsen, Serhou Guirassy van VfB Stuttgart en Lautaro Martínez van Internazionale. meer »


Vooruitblik: Atl�tico Madrid - Feyenoord: wat moet je allemaal weten?

Gisteren om 15:59  Woensdag is het weer zo ver. Na de overwinning tegen Celtic, mag de Rotterdamse club op bezoek in Madrid. Atlético Madrid staat op het programma. ELF Voetbal blikt alvast vooruit op de Europese tegenstander van Feyenoord: Atlético Madrid. meer »


Voorbeschouwing: PSV - Sevilla

Gisteren om 15:54  Na twee weken afwezigheid keert de Champions League weer terug. Aan PSV de taak om de 4-0 tegen Arsenal te doen vergeten. PSV speelt in de groepsfase van de Champions League tegen het Spaanse Sevilla. ELF Voetbal zoomt in op de tweede Europese tegenstander van PSV: Sevilla. meer »


Crisis in Gelsenkirchen: Hoe Schalke 04 steeds verder in de problemen is geraakt

Gisteren om 15:45  Vijf seizoenen geleden werd Schalke 04 nog tweede van Duitsland. Nu vrezen de supporters voor degradatie naar het derde niveau. Ook het trainerskerkhof is dit seizoen alweer uitgebreid. Het is crisis bij de gevallen grootmacht uit Gelsenkirchen. meer »


Gimenez, Pavlidis en De Jong in select lijstje spelers die bij meer dan tien doelpunten betrokken waren in Europa

Gisteren om 14:53  Santiago Gimenez, Vangelis Pavlidis en Luuk de Jong zijn uit de startblokken geschoten. De spitsen van Feyenoord, PSV en Ajax vallen daarmee ook Europees gezien op. Slechts enkele spelers in de beste tien competities van Europa waren immers sinds de seizoensstart al bij zoveel doelpunten direct betrokken als de Eredivisiespitsen. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!