Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrouwen

Vrouwen

Deelname MO17 aan de Girls Cup Maastricht

4 juni 16:15  De Girls Cup Maastricht: echt een toernooi waar hakken perfect naast de kicksen in de sporttas passen. Het toernooi bruist van de activiteiten: naast de internationale competitie bieden de ruim 100 vrijwilligers hun gasten een prachtig programma met show, feest en vooral veel gastvrijheid aan. De sportparken, aan de rand van het prachtige Limburgse heuvellandschap, ademen gezelligheid. En in die ambiance moet het voor onze meiden beginnen. We houden jullie op de hoogte van hun ontwikkelingen op het toernooi.meer »

158x gelezen

Sanne Rotmans gaat naar ADO Den Haag

16 mei 22:30  Na 7 jaar bij Meerburg te hebben gevoetbald, stapt Sanne Rotmans na dit seizoen over van Meerburg JO14-1 naar ADO Den Haag. Ze gaat bij ADO in de MO16 spelen en wil zich daar ontwikkelen tot een hele goede links- of rechtsback.meer »

668x gelezen

Voetbal blessurevrij

27 april 14:00  Een voetbalster wil de bal aannemen en een speelster van de tegenpartij komt met gestrekt been in boven op de enkel of je kunt het ook als speelster zelf doen door op de bal te stappen en je valt op de grond. Zij heeft daarna een pijnlijke enkel, die zij niet goed kan belasten. De trainer rent het veld op met een watertas en spons om zo snel als mogelijk de blessure te lijf te gaan. Maar nu? Hoe nu verder? Daar hebben wij iets op gevonden om te delen.meer »

92x gelezen

Pupil van de week Limoni Myjer

18 februari 0:30  De pupil van de week is een moment om trots op te zijn. Dat jij als jeugdspeler gevraagd bent maar vooral ook omdat hij-zij bij Meerburg voetbalt. En daarin willen we jouw teamgenoten ook in betrekken. Ze komen je toch wel toejuichen als het moment zo ver is. De pupil van de week komt altijd uit de leeftijdscategorie JO 8 t/m JO13. We geven je een prachtige ervaring mee die jij je nog lang zult herinneren.

31x gelezen

Techniek training

25 januari 15:00  Voor de voetballende meiden onder ons geboren in 2014 t/m 2007 hebben wij beloofd deze te plannen met enige regelmaat. En dat is ons natuurlijk gelukt. Kijk op welke dagen je kunt inschrijven. We hebben nu in totaal 6 techniektrainingen op de planning waarvoor je je kan opgeven. Deze trainingen zijn ook geschikt voor meiden die nog niet bij ons voetballen maar het wellicht wel zouden willen. Mooie kans om proef te trainen!meer »

649x gelezen

Als moeder kun je ook trainen...

27 oktober 9:45  Wist je dat het als moeder ook gewoon leuk is om je kind te zien voetballen en hem of haar iets te leren. Dat het leuk is om betrokken te zijn bij wat je kind doet op de club. Dat je als moeder niet automatisch er voor de was van de wedstrijdkleding bent. Dat het als moeder ook belangrijk is om zo’n rol te doen en op te komen voor het jongens en meisjesvoetbal. Het trainen is niet per se voor mannen. Klink dat je als muziek in de oren lees dan verder ---> meer »

175x gelezen

We zoeken een coördinator meiden- en vrouwenvoetbal

17 oktober 10:00  We zoeken een enthousiaste en gedreven coördinator die ons de komende jaren gaat helpen het meiden- en vrouwenvoetbal verder vorm te geven. Dit in samenwerking met de overige coördinatoren binnen de vereniging en de kaderleden meiden- en vrouwenvoetbal. Ben jij die coördinator die naast een beetje voetbalkennis vooral pedagogisch onderlegd is, beschik je over goede communicatieve vaardigheden, met een passie voor het meiden- en vrouwenvoetbal dan raad ik je aan verder te lezen --->meer »

182x gelezen

Mooie thuisoverwinning MO13

9 oktober 11:45  De MO13 pakt een mooie thuisoverwinning door met 13 tegen 0 de tegenstander te verslaan. De meiden weten zich prima te handhaven in de 2e klasse. Het trainingsplezier en de goede begeleiding van de kaderleden en de ouders werpen hun vruchten af. TOP!

28x gelezen

Afsluiting seizoen meiden- en vrouwenvoetbal

15 juni 8:15  We hebben een knallende afsluiting gehouden met alle meiden- en vrouwen die binnen Meerburg in een meiden of jongenselftal voetballen. Met zo'n vijftig deelnemers werden er negen bowlingbanen speciaal gereserveerd voor Meerburg en dat was op de schermen terug te lezen. Sommige waren nog een beetje onwennig maar al gauw na het gooien van de eerste bowlingbal kwam iedereen los. Onder het genot van een lekker drankje waren deelnemers op de baan niet meer te houden. Een zware competitiedrang kwam bij vele naar boven. Er werd op alle banen goed gegooid en sommige gingen zelfs ruim de 100 punten voorbij. meer »

134x gelezen

Meerburg JO15-1 pakt Brabant Cup 2022

30 mei 16:45  Meerburg JO-15-1 speelde op vrijdag 27 en zaterdag 28 mei de Brabant Cup in Schijndel.meer »

328x gelezen

Afsluiting seizoen (sluitdatum woensdag 8 juni)

27 april 9:45  We willen het seizoen met elkaar gezellig gaan afsluiten bij Lucky´s Bowling in Warmond. Op zondagmiddag 12 juni 2022 van 17.00 t-m 19.00 uur. We willen die twee uur bowling en eten omtoveren in een Meerburg clubhuis met veel lol. We hebben nu ruim 40 deelnemers. Je kunt je nog opgeven tot 8 juni daarna sluit het inschrijven en kun je niet meer meedoen. meer »

445x gelezen

Fenja van Dam van Meerburg naar Feyenoord

29 maart 9:30  Van jongs af aan wist Fenja al dat ze wilde voetballen bij een profclub. Dat ze daar als vijfjarige niet meteen naar toe kon begreep ze wel. Dus begon ze in de Champions League van Meerburg. Komende zomer maakt ze de overstap van JO14-1 naar Feyenoord MO16.meer »

526x gelezen

Meer vrouwen in Voetbal Technische functies:

13 oktober 21:30  We zijn door de KNVB benaderd en toegelaten voor het programma meer vrouwen in voetbal technische functies. Om het programma met ondersteuning KNVB goed te kunnen voldoen is het noodzakelijk om een werkgroep samen te stellen die de verantwoordelijkheid over het programma draagt en de acties uitzet. meer »

113x gelezen

Sparta AV vrouwen op bezoek op 21 augustus

29 juli 16:00  Onze vrouwen 1 speelt op deze datum om 14.30 uur een oefenwedstrijd tegen de Sparta AV Vrouwen 1 die Rotterdam hebben verlaten om op ons grondgebied trachten de wedstrijd naar zich toe te trekken. Deze wedstrijd is de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Onze meiden staan op scherp en er is enorm naar toegeleefd. Reden genoeg om met veel supporters deze meiden aan te moedigen. meer »

296x gelezen

Voetbal vriendinnentraining groot succes

7 juni 8:00  Het organiseren van een vriendinnentraining is een succesvol concept gebleken om nieuwe jeugdleden te werven. Meisjes die al lid zijn van de vereniging nemen hun vriendin, klasgenoot, nicht of buurmeisje mee om samen te voetballen. Zo’n middag vol (voetbal)plezier biedt kansen om nieuwe meisjes op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal en met onze vereniging. Wil jij ook ontdekken of voetbal wat voor jou is en zou je graag binnen je leeftijdsklasse willen meetrainen dan meld dit via de website of laat je vader of moeder even bellen naar de coordinator meiden- en vrouwenvoetbal. Hieronder kun je het E-mail adres vinden.meer »

138x gelezen

Vervolg techniektraining meiden!

18 januari 11:45  Afgelopen zondag 10 januari 2021 was de eerste techniek training van de meiden O8 t/m O15 voor zowel meiden die voetballen bij Meerburg als meiden van buitenaf. Er is een evaluatie formulier verstuurd naar de 24 deelnemers van de 1e techniektraining en hierop is positief gereageerd. Als Meerburg gaan we daarom een stapje verder en organiseren we in januari nog 1 en in februari 2 techniektrainingen en verdelen we de groepen in O8 t/m O11 en O12 t/m O15. Dit doen we om de groepen wat kleiner te maken en meer individuele aandacht te kunnen geven aan de deelnemende speelsters. Na zondag 21 februari evalueren we binnen de staf en de deelnemers en volgt er een (hopelijk) nieuw aanbod.meer »

530x gelezen

Het loopt allemaal net weer even anders

2 april 23:00  Zoals je van ons gewend bent, ontvang je normaal uitnodigingen voor voorbesprekingen nieuwe seizoen, krijg je de laatste nieuwsfeiten. Normaal gesproken informeren wij je over de diverse activiteiten die op het programma staan, publiceren wij de toernooikalender en delen we interessante ontwikkelingen. Dit keer echter niet. In plaats daarvan: hoe gaat het nu met jou? Met je dierbaren, met je vrienden en je teamleden of andere kennissen en mensen die je lief hebt? We hopen van harte dat het 'naar omstandigheden' goed gaat! Immers, iedereen wordt nu geconfronteerd met de verzwaarde corona maatregelen.meer »

291x gelezen

Uitkomst verdeling speelsters MO19-1

29 februari 13:45  Zoals jullie weten is de MO19-1 opgeheven. Binnen de Whatsapp stafgroep en oudergroep is aangegeven dat deze meiden herverdeelt gingen worden over de overige 3 bovenbouw elftallen (MO17-1, MO17-2, MO19-2). Wij hebben de overige trainers en teammanagers gevraagd om ze binnen de teams op te vangen en daar heeft iedereen gelukkig positief op gereageerd. Iedereen kon daarom gelukkig herverdeeld worden. Daarom staat in de bijlage de herverdeling van de MO19-1 meiden. Voor de trainingen is het geen enkel probleem met hoeveel meiden er getraind wordt. Dit kan zelfs beter zijn om andere trainingssituaties te oefenen. Voor wedstrijden zijn er wel een aantal aandachtspunten die ik jullie onder de aandacht wil brengen: meer »

602x gelezen

MO17-1 Kampioen 2e klasse - 1

30 mei 23:00  Magisch Joy deed haar achternaam echt eer aan de tweede helft van het seizoen. Want wat dit seizoen is gebeurd in Zoeterwoude is nauwelijks te bevatten, is magisch. Met de winterstop bengelde de meiden van de MO17-1 van Meerburg nog aan de mem van de middenmoot, daarna de opmars – en altijd met fris, bijna verzorgd maar altijd aanvallend voetbal. Zo lang niet meer gezien binnen MO17 elftallen bij Meerburg. De supporters werden al regelmatig verwend langs de kant maar wie het laatste wedstrijdverslag tegen Foreholte heeft gelezen snapt het woord plezier...meer »

614x gelezen

Voetbalmeiden & vriendinnenmiddag

21 april 0:00  Op vrijdag 24 mei 2019, om 17.00 uur begint de voetbalmeiden & vriendinnenmiddag. Iedere speelster binnen Meerburg mag vriendinnen, kennissen, zussen en nichtjes uitnodigen om mee te doen aan ons toernooi. Deze zal om 17.00 uur gaan beginnen en loopt tot 19.30 uur. Daarna hebben wij ter afsluiting de prijsuitreiking met een hapje en een drankje.

165x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!