Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Meiden- vrouwenvoetbal

Meiden- vrouwenvoetbal

Het loopt allemaal net weer even anders

2 april 23:00  Zoals je van ons gewend bent, ontvang je normaal uitnodigingen voor voorbesprekingen nieuwe seizoen, krijg je de laatste nieuwsfeiten. Normaal gesproken informeren wij je over de diverse activiteiten die op het programma staan, publiceren wij de toernooikalender en delen we interessante ontwikkelingen. Dit keer echter niet. In plaats daarvan: hoe gaat het nu met jou? Met je dierbaren, met je vrienden en je teamleden of andere kennissen en mensen die je lief hebt? We hopen van harte dat het 'naar omstandigheden' goed gaat! Immers, iedereen wordt nu geconfronteerd met de verzwaarde corona maatregelen.meer »

145x gelezen

Uitkomst verdeling speelsters MO19-1

29 februari 13:45  Zoals jullie weten is de MO19-1 opgeheven. Binnen de Whatsapp stafgroep en oudergroep is aangegeven dat deze meiden herverdeelt gingen worden over de overige 3 bovenbouw elftallen (MO17-1, MO17-2, MO19-2). Wij hebben de overige trainers en teammanagers gevraagd om ze binnen de teams op te vangen en daar heeft iedereen gelukkig positief op gereageerd. Iedereen kon daarom gelukkig herverdeeld worden. Daarom staat in de bijlage de herverdeling van de MO19-1 meiden. Voor de trainingen is het geen enkel probleem met hoeveel meiden er getraind wordt. Dit kan zelfs beter zijn om andere trainingssituaties te oefenen. Voor wedstrijden zijn er wel een aantal aandachtspunten die ik jullie onder de aandacht wil brengen: meer »

308x gelezen

MO17-1 Kampioen 2e klasse - 1

30 mei 23:00  Magisch Joy deed haar achternaam echt eer aan de tweede helft van het seizoen. Want wat dit seizoen is gebeurd in Zoeterwoude is nauwelijks te bevatten, is magisch. Met de winterstop bengelde de meiden van de MO17-1 van Meerburg nog aan de mem van de middenmoot, daarna de opmars – en altijd met fris, bijna verzorgd maar altijd aanvallend voetbal. Zo lang niet meer gezien binnen MO17 elftallen bij Meerburg. De supporters werden al regelmatig verwend langs de kant maar wie het laatste wedstrijdverslag tegen Foreholte heeft gelezen snapt het woord plezier...meer »

451x gelezen

Voetbalmeiden & vriendinnenmiddag

21 april 0:00  Op vrijdag 24 mei 2019, om 17.00 uur begint de voetbalmeiden & vriendinnenmiddag. Iedere speelster binnen Meerburg mag vriendinnen, kennissen, zussen en nichtjes uitnodigen om mee te doen aan ons toernooi. Deze zal om 17.00 uur gaan beginnen en loopt tot 19.30 uur. Daarna hebben wij ter afsluiting de prijsuitreiking met een hapje en een drankje.

89x gelezen

Scheidsrechtersclinic voor Meiden MO-19 en MO-17

10 maart 17:00  Op de velden zie je meestal volwassen scheidsrechters, maar zou het niet mooi zijn als nog vaker de junioren van onze club een rol krijgen als scheidsrechter. Dat is leerzaam voor jou als junior, maar ook leuk voor de pupillen (de jeugd onder 12 en 11 jaar) die je dan mag fluiten. Als scheidsrechter kun je zelf meemaken hoe het voelt om een wedstrijd te leiden en bovendien verbeter je zo je kennis van de spelregels. Daar profiteer je weer van in de wedstrijden die je zelf speelt. meer »

417x gelezen

Open trainingen meiden- vrouwenvoetbal bij Meerburg

30 december 21:45  Bij de meiden en vrouwen zijn er in het tweede deel van het seizoen open trainingen, want we zoeken voortdurend nog vrouwen en meiden die willen voetballen. Ook keepers zijn bij ons van harte welkom. Dat wil zeggen: vind je voetbal leuk en je wilt gewoon eens komen meetrainen? Wees vrij om gezellig mee te trainen. meer »

435x gelezen

Verrichtingen van jouw team

14 november 14:45  Alle verrichtingen van jouw team zijn goed te volgen door de faciliteiten die voetbal assist kan aanbieden binnen het CMS. Nog even en alle teambegeleiders kunnen maximaal profiterenmeer »

152x gelezen

Uitstekende start voor Oranje Leeuwinnen in play-offs voor WK-ticket

5 oktober 21:45  De Oranjedames zijn uitstekend gestart in de 1e ronde van de play-offs voor een WK-ticket. De heenwedstrijd in Nederland werd met 2-0 gewonnen door de Oranje Leeuwinnen, vooral dankzij smaakmaakster Shanice van de Sanden, die met 1 goal en 1 assist een sleutelrol had in de zege. meer »

163x gelezen

Nieuwe trainingspakken Vrouwen 1

15 september 23:45  Vrouwen I Meerburg werd onlangs verrast met nieuwe trainingspakken door sponsor “Knegt Dienstverlenging” (www.knegtdienstverlening.nl). ‘Nu Vrouwen I een klasse hoger gaan spelen, wordt het tijd voor een meer professionele uitstraling’, aldus Knegt. En dat is gelukt! Op naar een mooi nieuw seizoen! meer »

287x gelezen

ADO girls soccer Academy

23 augustus 22:00  Zit jij in de MO11-MO13-MO15 of MO17 en wil jij een leuke ervaring meemaken omdat jij een passie hebt voor voetbal. Dan is dit een geweldige gelegenheid.meer »

223x gelezen

Trots op onze MO11-1 LEEUWINNEN!

29 juni 0:00  vMeerburg heeft nu een meisjes onder 11 team. Onze Meerburg MO11-1 LEEUWINNEN! Zij zullen aankomend seizoen uitkomen in de eerste klasse. Een super stoer team met 9 enthousiaste meiden. Ben jij ook enthousiast?meer »

422x gelezen

Meiden MO13-1 winnen toernooi bij Xerxes-DSB

10 mei 17:45  De meiden hebben alles gegeven in een sterk bezet toernooi. Het is een resultaat om trots op te zijn. Zo zie je dat de juiste mix tussen prestatie en recreatie voor resultaat zorgt. meer »

308x gelezen

MEERBURG DAMES ZIJN KAMPIOEN!

8 mei 22:30  Vanavond werd met 0-4 in Delft duidelijk wat al het hele seizoen in de lucht hing. Meerburg Dames 1 zijn #ongeslagen #kampioen toppers! meer »

559x gelezen

Vriendinnendag 16 juni 2018

4 mei 9:45  Heb jij je vriendinnen, nichtje, buurmeisje als opgegeven via de website? Als haar deelname namelijk is vastgelegd krijgt ze een leuke goodiebag, een blijvende herinnering aan deze dag. En ze kan ook naast de voetbalactiviteiten zich vermaken door het meidentoernooi te volgen of te genieten van de muziek.meer »

690x gelezen

Cegeka Meidentoernooi en Vriendinnendag

4 mei 0:00  Op 16 juni 2018 willen wij ons meidentoernooi en vriendinnendag gaan houden. We willen uitpakken en groots organiseren. Voor onze enthousiaste meiden die in weer en wind komen training en wedstrijden spelen. Die bij tegenslag er altijd wel weer gewoon staan om lekker met elkaar te ballen. Het moet een dag worden met veel voetbal plezier en vooral niet te serieus. We zijn nu volop met de voorbereidingen bezig om een werkgroep samen te stellen om zaken te regelen en organiseren. We zijn al met wat voorbereidingen begonnen. Kijk voor meer informatie op http://www.voetbalmeiden.club/ meer »

631x gelezen

Sint Bavo op bezoek bij de MO15-1

2 oktober 14:00  Een stukje geschiedenis (geschreven)meer »

373x gelezen

Vragen over de trainingen

20 september 13:45  Via het medium WhatsApp en E-mail worden er bijna dagelijk vragen gesteld door ouders over de trainingen bij het meiden- en vrouwenvoetbal. Om veel van deze vragen te beantwoorden hierbij een korte samenvatting van de meest gestelde vragen. meer »

250x gelezen

2 september 2017 | Meerburg MO17-1 tegen KMD MO17-1

8 september 20:45  De eerste beker wedstrijd na de vakantie. Inmiddels zitten er al twee weken trainen op. De conditie is nog lang niet op pijl maar de meiden moeten er wel staan. De wedstrijd begint met een gezonde spanning. beide teams willen zichtbaar niet verliezen. meer »

230x gelezen

Vrijwilligers voor het meiden- en vrouwenvoetbal

22 juni 8:00  We hebben concreet beleid binnen RKVV Meerburg, we hebben een technisch plan en een toegewijde, bevlogen coördinator meisjes- en vrouwenvoetbal. We hebben ook goede trainer-coaches en leiders die meisjes en vrouwen begrijpen. Maar we hebben er nog meer nodig. Niet elke trainer-coach is namelijk geschikt voor een meisjesteam. We schenken de meisjes en vrouwen speelsters evenveel aandacht en middelen als de jongens en de selectieteams. Goede velden, goede middelen, eigen kleedkamer, ruimte voor sociale activiteiten, goede begeleiding maar vooral goede communicatie richting de ouders en de speelsters.meer »

469x gelezen

Nieuwe coördinator meiden- en vrouwenvoetbal 2017-2018

21 juni 23:15  Meisjes en vrouwenvoetbal brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden. Ze maken het verenigingsleven binnen onze vereniging rijker en spannender en geven het voetbal een nieuwe stimulans. Ze zijn de grootste groeifactor van het voetbal en zorgen voor nieuwe aanwas bij de clubs. Vrouwenvoetbal staat voor alle positieve waarden: voor elkaar, voor het spel en voor de toekomst van onze vereniging. Meisjes en vrouwenvoetbal is een begrip binnen onze vereniging en daar gaan we de komende jaren nog meer in investeren. Doet u met mij mee? meer »

442x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!