Meiden- vrouwenvoetbal

Het loopt allemaal net weer even anders

2 april 23:00  Zoals je van ons gewend bent, ontvang je normaal uitnodigingen voor voorbesprekingen nieuwe seizoen, krijg je de laatste nieuwsfeiten. Normaal gesproken informeren wij je over de diverse activiteiten die op het programma staan, publiceren wij de toernooikalender en delen we interessante ontwikkelingen. Dit keer echter niet. In plaats daarvan: hoe gaat het nu met jou? Met je dierbaren, met je vrienden en je teamleden of andere kennissen en mensen die je lief hebt? We hopen van harte dat het 'naar omstandigheden' goed gaat! Immers, iedereen wordt nu geconfronteerd met de verzwaarde corona maatregelen.meer »

Uitkomst verdeling speelsters MO19-1

29 februari 13:45  Zoals jullie weten is de MO19-1 opgeheven. Binnen de Whatsapp stafgroep en oudergroep is aangegeven dat deze meiden herverdeelt gingen worden over de overige 3 bovenbouw elftallen (MO17-1, MO17-2, MO19-2). Wij hebben de overige trainers en teammanagers gevraagd om ze binnen de teams op te vangen en daar heeft iedereen gelukkig positief op gereageerd. Iedereen kon daarom gelukkig herverdeeld worden. Daarom staat in de bijlage de herverdeling van de MO19-1 meiden. Voor de trainingen is het geen enkel probleem met hoeveel meiden er getraind wordt. Dit kan zelfs beter zijn om andere trainingssituaties te oefenen. Voor wedstrijden zijn er wel een aantal aandachtspunten die ik jullie onder de aandacht wil brengen: meer »

MO17-1 Kampioen 2e klasse - 1

30 mei 23:00  Magisch Joy deed haar achternaam echt eer aan de tweede helft van het seizoen. Want wat dit seizoen is gebeurd in Zoeterwoude is nauwelijks te bevatten, is magisch. Met de winterstop bengelde de meiden van de MO17-1 van Meerburg nog aan de mem van de middenmoot, daarna de opmars – en altijd met fris, bijna verzorgd maar altijd aanvallend voetbal. Zo lang niet meer gezien binnen MO17 elftallen bij Meerburg. De supporters werden al regelmatig verwend langs de kant maar wie het laatste wedstrijdverslag tegen Foreholte heeft gelezen snapt het woord plezier...meer »

Voetbalmeiden & vriendinnenmiddag

21 april 0:00  Op vrijdag 24 mei 2019, om 17.00 uur begint de voetbalmeiden & vriendinnenmiddag. Iedere speelster binnen Meerburg mag vriendinnen, kennissen, zussen en nichtjes uitnodigen om mee te doen aan ons toernooi. Deze zal om 17.00 uur gaan beginnen en loopt tot 19.30 uur. Daarna hebben wij ter afsluiting de prijsuitreiking met een hapje en een drankje.

Scheidsrechtersclinic voor Meiden MO-19 en MO-17

10 maart 17:00  Op de velden zie je meestal volwassen scheidsrechters, maar zou het niet mooi zijn als nog vaker de junioren van onze club een rol krijgen als scheidsrechter. Dat is leerzaam voor jou als junior, maar ook leuk voor de pupillen (de jeugd onder 12 en 11 jaar) die je dan mag fluiten. Als scheidsrechter kun je zelf meemaken hoe het voelt om een wedstrijd te leiden en bovendien verbeter je zo je kennis van de spelregels. Daar profiteer je weer van in de wedstrijden die je zelf speelt. meer »

Open trainingen meiden- vrouwenvoetbal bij Meerburg

30 december 21:45  Bij de meiden en vrouwen zijn er in het tweede deel van het seizoen open trainingen, want we zoeken voortdurend nog vrouwen en meiden die willen voetballen. Ook keepers zijn bij ons van harte welkom. Dat wil zeggen: vind je voetbal leuk en je wilt gewoon eens komen meetrainen? Wees vrij om gezellig mee te trainen. meer »

Verrichtingen van jouw team

14 november 14:45  Alle verrichtingen van jouw team zijn goed te volgen door de faciliteiten die voetbal assist kan aanbieden binnen het CMS. Nog even en alle teambegeleiders kunnen maximaal profiterenmeer »

Uitstekende start voor Oranje Leeuwinnen in play-offs voor WK-ticket

5 oktober 21:45  De Oranjedames zijn uitstekend gestart in de 1e ronde van de play-offs voor een WK-ticket. De heenwedstrijd in Nederland werd met 2-0 gewonnen door de Oranje Leeuwinnen, vooral dankzij smaakmaakster Shanice van de Sanden, die met 1 goal en 1 assist een sleutelrol had in de zege. meer »

Nieuwe trainingspakken Vrouwen 1

15 september 23:45  Vrouwen I Meerburg werd onlangs verrast met nieuwe trainingspakken door sponsor “Knegt Dienstverlenging” (www.knegtdienstverlening.nl). ‘Nu Vrouwen I een klasse hoger gaan spelen, wordt het tijd voor een meer professionele uitstraling’, aldus Knegt. En dat is gelukt! Op naar een mooi nieuw seizoen! meer »

ADO girls soccer Academy

23 augustus 22:00  Zit jij in de MO11-MO13-MO15 of MO17 en wil jij een leuke ervaring meemaken omdat jij een passie hebt voor voetbal. Dan is dit een geweldige gelegenheid.meer »

Trots op onze MO11-1 LEEUWINNEN!

29 juni 0:00  vMeerburg heeft nu een meisjes onder 11 team. Onze Meerburg MO11-1 LEEUWINNEN! Zij zullen aankomend seizoen uitkomen in de eerste klasse. Een super stoer team met 9 enthousiaste meiden. Ben jij ook enthousiast?meer »

Meiden MO13-1 winnen toernooi bij Xerxes-DSB

10 mei 17:45  De meiden hebben alles gegeven in een sterk bezet toernooi. Het is een resultaat om trots op te zijn. Zo zie je dat de juiste mix tussen prestatie en recreatie voor resultaat zorgt. meer »

MEERBURG DAMES ZIJN KAMPIOEN!

8 mei 22:30  Vanavond werd met 0-4 in Delft duidelijk wat al het hele seizoen in de lucht hing. Meerburg Dames 1 zijn #ongeslagen #kampioen toppers! meer »

Vriendinnendag 16 juni 2018

4 mei 9:45  Heb jij je vriendinnen, nichtje, buurmeisje als opgegeven via de website? Als haar deelname namelijk is vastgelegd krijgt ze een leuke goodiebag, een blijvende herinnering aan deze dag. En ze kan ook naast de voetbalactiviteiten zich vermaken door het meidentoernooi te volgen of te genieten van de muziek.meer »

Cegeka Meidentoernooi en Vriendinnendag