Voetbal vriendinnentraining groot succes

7 juni 2021 8:00

Marcel van Dalen

Het organiseren van een vriendinnentraining is een succesvol concept gebleken om nieuwe jeugdleden te werven. Meisjes die al lid zijn van de vereniging nemen hun vriendin, klasgenoot, nicht of buurmeisje mee om samen te voetballen. Zo’n middag vol (voetbal)plezier biedt kansen om nieuwe meisjes op een leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal en met onze vereniging.

Wil jij ook ontdekken of voetbal wat voor jou is en zou je graag binnen je leeftijdsklasse willen meetrainen dan meld dit via de website of laat je vader of moeder even bellen naar de coordinator meiden- en vrouwenvoetbal. Hieronder kun je het E-mail adres vinden.

Het is 6 juni 2021 omstreeks 11.00 uur staan er 30 meisjes iets gespannen langs veld twee aandachtig te luisteren. De vriendinnendag waar zo lang naar is uitgekeken kan nu eindelijk beginnen. De aanwezige begeleiders Margot (dames), Froukje, Stephan, Pieter, Richard en Jennifer staan gereed om deze meiden te begeleiden bij alle activiteiten op het veld.

WhatsApp_Image_2021-06-06_at_13.20.34_1.jpeg    WhatsApp_Image_2021-06-06_at_13.19.47_2.jpeg    WhatsApp_Image_2021-06-06_at_12.57.58.jpeg

De meiden worden in groepen verdeeld en iedereen vertrek naar zijn spel of oefenelement. De meiden hebben er geweldige zin in, geven de ouders aan bij het afleveren. Op gepaste afstand worden de meiden gadegeslagen door de ouders. De begeleiders begeleiden de spel en oefenelementen met groot enthousiasme en na een welkome pauze in de schaduw nog daarna even knallen op het veld. Sommige jonge meiden zijn kapot maar voldaan. Het weer zat ook mee al was het al aardig warm aan het worden.

Voor meer bewegende impressies klik hier en voor de overige foto´s klik hier

Volgende seizoen gaan we dit weer met de techniektrainingen combineren. Het plezier en enthousiasme werkt aanstekelijk. Alle vrijwilligers hebben het super gedaan. We hebben ervan genoten.

Wil jij ook meetrainen met leeftijdgenoten mail mij dan even. Dan neem ik contact met jullie op

Groet,

Jennifer Li <coordinatormeidenvrouwen@vvmeerburg.nl>