Open trainingen meiden- vrouwenvoetbal bij Meerburg

30 december 2018 21:45

Marcel van Dalen

Bij de meiden en vrouwen zijn er in het tweede deel van het seizoen open trainingen, want we zoeken voortdurend nog vrouwen en meiden die willen voetballen. Ook keepers zijn bij ons van harte welkom. Dat wil zeggen: vind je voetbal leuk en je wilt gewoon eens komen meetrainen? Wees vrij om gezellig mee te trainen.

Meerburg kent vanaf het seizoen 2018/2019 een damesteam 4e klasse, een meiden team onder 19 jaar (MO19), twee meidenteams onder 17 jaar (MO17), twee meidenteams onder 15 jaar (MO15). Ook zullen wij voor volgend seizoen meidenteams onder 13 jaar (MO13) klaar hebben staan.

Wij bieden zowel vrouwen en meiden die al ervaring hebben en kunnen voetballen, als vrouwen en meiden die nog nooit gevoetbald hebben een uitdagende leeromgeving en veel sportplezier die aangepast wordt op je eigen niveau. Er staat een gemotiveerde, goed opgeleide en gecertificeerde staf voor jullie klaar om kennis te maken met vrouwenvoetbal. Wij staan voor kwaliteit en met een staf van 3 begeleiders per team ook voor kwantiteit.

Wij nemen het meiden- vrouwenvoetbal  als vereniging zeer serieus en zijn ons bewust van de waarde van deze teams binnen onze mooie vereniging. Bovenal moet plezier op het veld met elkaar altijd bovenaan staan.

Trainingsavonden Meiden Onder 11 jaar
Dinsdag van 18.00 uur tot 19.00 uur

Donderdagavond van 16.45 uur tot 17.45 uur

Trainingsavonden Meiden Onder 15 en 17 jaar:
maandag en woensdag van 19.00 uur tot 20.00 uur op veld 1 en 2.

Trainingsavonden Meiden Onder 19:
Maandag en woensdag van 20.00 uur tot 21.00 uur op veld 1

Trainingsavonden vrouwen:
Donderdagavond van 20.00 uur tot 21:00 uur op veld 4.

Vertel het door aan iedereen, post het op instagram, facebook, mail vriendinnen en vertel het aan iedereen die het weten wil.

Meer informatie? Mail de coordinatormeidenvrouwen@vvmeerburg of kom gewoon langs op onze trainingsavonden, spreek een van de begeleiders aan, deze zijn eenvoudig te herkennen aan hun rode trainingspakken. Weet je het nog niet zeker of je het wel leuk vindt? Geen probleem, kom dan ook gewoon langs op onze trainingsavonden en dan bespreken we met elkaar eerst de mogelijkheden en stellen we je aan de meiden voor.

Bron: Coördinator meiden- vrouwenvoetbal