Cegeka Meidentoernooi en Vriendinnendag

4 mei 2018 0:00

Marcel van Dalen

Op 16 juni 2018 willen wij ons meidentoernooi en vriendinnendag gaan houden. We willen uitpakken en groots organiseren. Voor onze enthousiaste meiden die in weer en wind komen training en wedstrijden spelen. Die bij tegenslag er altijd wel weer gewoon staan om lekker met elkaar te ballen. Het moet een dag worden met veel voetbal plezier en vooral niet te serieus. We zijn nu volop met de voorbereidingen bezig om een werkgroep samen te stellen om zaken te regelen en organiseren. We zijn al met wat voorbereidingen begonnen. Kijk voor meer informatie op http://www.voetbalmeiden.club/

Voor deze dag hebben wij, naast de werkgroep, ook een groot aantal vrijwilligers nodig.  De rollen die wij zoeken hebben wij hieronder aangegeven. Voor dit toernooi hebben wij ook een sponsor gevonden die deze dag mede tot een succes wil maken. Je mag ook zelf vrijwilligers aandragen of meenemen. Wel even aanmelden bij de site

Wij kunnen het toernooi en de vriendinnendag niet zonder jullie hulp succesvol maken. Vandaar dat wij je vragen om via http://www.voetbalmeiden.club/aanmelden-als-vrijwilliger.html je aan te melden en de gewenste rol te kiezen die je wilt uitvoeren op deze dag.

Hoe eerder wij weten of wij alle rollen kunnen invullen, hoe sneller wij zaken kunnen gaan bevestigen en afronden.

We zullen ook nog in de juiste samenstelling bij elkaar komen om zaken concreet te maken en door te spreken als alle vrijwilligers en werkgroep beschikbaar zijn. Ook zijn we hard bezig om het draaiboek voor deze dag in orde te maken. Daar kunnen wij jullie ook goed bij gebruiken. Als je ben aangemeld als vrijwilliger zullen we je ook koppelen aan het organisatiedeel in deze omgeving. Je krijgt dan een wachtwoord en inlog gegevens. Zo kun je de acties en resultaten volgen van de uitkomsten die wij gezamenlijk bereiken. En als je enthousiaste familieleden, buurtbewoners et cetera hebt die graag willen helpen dan zijn ze ook van harte welkom.

Ook kunnen de meiden hun vriendinnen opgeven voor deze dag via deze link:

Dus hoe eerder we de rollen en misschien wel meer hebben ingevuld, hoe concreter we het snel kunnen maken voor jullie. En als je, je afvraagt waar doen ze het toch allemaal van. Dankzij de hoofdsponsor Cegeka – die meiden- vrouwenvoetbal een warm hart toedragen kunnen wij dit realiseren. Dus wacht niet te lang en geef je op, doe mee en wees er vooral ook bij op zaterdag 16 juni 2018. Want na zo’n voorbereiding, je rol op deze dag is het ook jullie feest.

Rollen:

Coordinator vriendinnendag (reeds ingevuld)
Wedstrijdleider

Spelleider spelvorm 1

Spelleider spelvorm 2

Spelleider spelvorm 3

Spelleider spelvorm 4

Spelleider spelvorm 5 (reeds ingevuld)

Materiaal man/ vrouw commissiekamer

Toezicht kleedkamers commissiekamer - limonade verzorgen (reeds ingevuld)

EHBO-er (reeds ingevuld)

Kantine medewerker 1 (reeds ingevuld)

Kantine medewerker 2 (reeds ingevuld)

Kantine medewerker 3 (reeds ingevuld)

Kantine medewerker 4

Scheidsrechter 1 (reeds ingevuld)

Scheidsrechter 1

Toezicht terrein

Ik hoop op een groot aantal aanmeldingen zodat wij dit toernooi goed op de kaart kunnen zetten. En wie weet, bij groot succes maken we er zelfs een jaarlijkse werving en traditie van.

Bron: Coordinator meiden- vrouwenvoetbal