Eerste competitiewedstrijden Meerburg Meiden

2 november 2015 21:30

Dit weekend hebben onze meiden de eerste competitie wedstrijden gespeeld. Ik wil niet onvermeld laten dat twee van onze meidenteams na de beker in de eerste klasse zijn ingedeeld. De MD1 en de MC2 zijn in de eerste klasse ingedeeld, hartstikke goed!

Ook hebben de meiden hun eerste wedstrijd op zondag gespeeld. De MC2 startte de 1e wedstrijd in de 1e klasse op zondag 1 november. Helaas hebben ze de wedstrijd met 3-5 verloren maar de toeschouwers kregen een mooie en spannende wedstrijd te zien, dus dat belooft wat!

De meiden hebben allemaal dit weekend weer goed hun best gedaan. De MD1 heeft haar eerste wedstrijd in de 1e klasse winnend afgesloten. De MD2, een team dat dit seizoen voor het eerst samen voetbalt, had de kans op gelijkspel maar verloor nipt met 1-2. Wel in de eerste wedstrijd van de competitie het eerste doelpunt van dit seizoen gescoord, een mooie start van deze competitie. Onze MC1 verloor haar eerste wedstrijd maar net als de MD2 niet met grote cijfers, 2-3. De MB1 startte de competitie met winst, 3-2. Het belooft een mooie meidencompetitie te worden! Kom eens een keer kijken naar de prestaties van onze meiden!

Succes meiden maar vooral veel plezier!

Michèle Weyne
coördinator meiden vv Meerburg