Ook de Meerburgmeiden fluiten!

9 maart 2015 21:45

Afgelopen zaterdag hebben zes meiden van de A en B een wedstrijd van de E- of F-pupillen gefloten. De A- en B-jongens doen dit al langer en waarom zouden de meiden niet meedraaien in de scheidsrechtersbeurten?

Dus werden ook de meiden van de A en B ingedeeld. Woensdagavond 4 maart heeft Paul Noteboom de meiden een korte toelichting gegeven. Daarna waren de meiden klaar om hun eerste wedstrijd te begeleiden.

Meiden van de MB1 zijn scheidsrechter 7 maart 2015
Dat gebeurde dus zaterdag 7 maart voor het eerst. Best spannend vonden ze het allemaal, maar ze hebben het goed gedaan! Met dank voor de tips van omstanders en het begrip dat de coaches van de E- en F-teams hadden voor de meiden.

Meiden van de MA1 zijn scheidsrechter 7 maart 2015