Spannende 1e wedstrijd van de MD2-meiden!

17 februari 2015 14:00

Zaterdag 14 februari 2015 speelden de meiden van de MD2 hun eerste wedstrijd. Hun tegenstander, Kickers '69, spelen al twee jaar met elkaar en wilden daarom wel rekening houden met onze meiden.

Maar de eerste helft (met hulp van Madieke en Lisa uit de MD1) leek dat rekening houden helemaal niet nodig te zijn. De meiden gingen goed tegen elkaar op. Julia stond prima te keepen, de aanval was fel en de verdedigers gaven Kickers geen ruimte. Met 0-0 gingen we de rust is. De Kickers-meiden waren verbaasd en dachten dat onze opmerking dat het onze eerste wedstrijd is alleen maar tactiek was!

Na rust scoorde Kickers helaas snel 1-0. Maar onze meiden gaven het niet op. Noor ging alleen op het goal af en na een lange sprint, ja hoor: doelpunt 1-1! Onze meiden hadden helaas in de eerste helft alles al gegeven en Kickers bleek toch meer geoefend. Al snel werd het 1-3. De Meerburgmeiden konden toch nog iets terugdoen en Noor scoorde opnieuw. Geweldig twee doelpunten in de eerste wedstrijd!

De meiden van de MD2!

Uiteindelijk hebben de meiden de wedstrijd verloren met 2-5, maar we hebben een mooie eerste wedstrijd gezien. Veel passes en goed samenspel, mooi keepwerk, sterke verdediging en prima coaching van André. Dat belooft nog wat als de meiden wat meer getraind en ingespeeld raken!

Noortje, Nuri, Nicky, Julia, Ainda, Vera, Rosanne, Ninah en Lizzy goed gespeeld, op naar de eerste overwinning!