Helaas geen vier op een rij voor de meiden van de MA1!

17 december 2014 14:15

Zaterdag moesten de meiden van de MA1 tegen de MA1 van UDO-Oegstgeest. Na drie overwinningen op rij, wilden de meiden heel graag voor de vierde keer winnen. Helaas was dat teveel gevraagd...

Hoewel keepster Bonnie haar best deed om de ballen uit het doel te houden, ze komt namelijk regelmatig ver uitgelopen en schiet de bal weg of duikt naar de bal, kon ze niet voorkomen dat er in de eerste helft toch drie doelpunten gemaakt werden door UDO-Oegstgeest. Omdat de meiden van de MA1 kampen met een aantal geblesseerden, deden er twee meiden uit de MB1 mee: Jetske en Puck. En dat deden zij heel goed. Jetske kreeg zelfs de kans om op het doel te schieten; helaas ging de bal over. Natuurlijk waren er nog meer kansen voor de meiden van Meerburg. Een schot van Ila werd helaas door de keepster tegengehouden. Ook Sinem zorgde er met haar snelheid regelmatig voor om de tegenstander op rechts te passeren. Helaas leidden deze acties niet tot een doelpunt.

Het is natuurlijk super dat we sinds dit seizoen maar liefst vier meidenteams hebben en dat de meidenteams elkaar uit de brand kunnen helpen wanneer dat nodig is. Dat gebeurt over en weer bij de verschillende meidenteams. Soms spelen de meiden dan gewoon twee wedstrijden op één dag.

Na de rust stonden alle meiden van de MA1 hun mannetje. Ze hielden zich goed staande. Er waren regelmatig mooie combinaties te zien. Zo kon Roos vanaf rechts richting het doel lopen. De bal belandde na haar schot echter klem in de armen van de keepster. Pas aan het einde lukt het de tegenstander toch nog om een doelpunt te maken. Best een beetje teleurgesteld liepen de meiden van de MA1 na hun 0-4 verlies het veld af. Na de winterstop komt er vast weer een nieuwe reeks met overwinningen meiden!

Meiden MA1 doen de warming up op 13 december 2014.