Vacature CL Coordinator

Gezocht

Coordinator Champions League (2022 - 2023)

In deze rol ben je de centrale spil en aanspreekpunt voor alle nieuwe jonge leden en hun ouders. Je ontdekt nieuwe talenten tussen de kinderen maar ook tussen de ouders!

• Je ontvangt de nieuwe kinderen en ouders. Je bewaakt de inschrijving na de periode van proeflessen ism met Joke leden@vvmeerburg.nl
  • Je deelt de centrale informatie en beheert de CL app, voegt nieuwe mensen toe, verwijdert soms mensen.
  • Je stelt de jaaragenda op met daarin de planning van de zondagen en woensdagen. Denk aan seizoenstart, vakanties, feestdagen, prijsuitreikingen, de CL XL en het afsluitende ouders tegen de kinderen.
  • Je maakt de teamindelingen en deelt deze digitaal, je houdt rekening met de proef-  en trainingsleden.
  • Je verwerkt de (last minute) afmeldingen
  • Je volgt het competitieschema drie of vier keer per seizoen al naar gelang aantallen van de teams.
  • Op zondag open je om 08:00 Meerburg. Samen met de trainers zet je de doelen, limonade, tenues klaar.
  • Je werft en instrueert de koffie-ouders uit de CL groep.
  • Bij slecht weer doe je een afgelasting via de app rond 8:00
  • Van 9:00 tot 10:00 spelen de kinderen 2 wedstrijden. Er is limonade tussen de wedstrijden. Om de zoveel weken is er een prijsuitreiking. Daarna volgt weer een nieuwe competitie met nieuwe teams.
  • Je regelt de distributie van de teamtenues. De ouders wassen zelf.
  • Op woensdag tussen 17:30 en 18:30 geven de trainers de training. Zij bedenken de oefeningen en betrekken ouders bij de begeleiding. Jij bent er als er nieuwe proefleden zich op woensdag melden.
  • Aan het einde van het seizoen maak je een indeling voor de nieuwe JO8 samen met de trainers en scouts
  • Je werkt samen met de onderbouwcoordinator en andere vrijwilligers binnen Meerburg
  • Je helpt met het werven van de nieuwe j08 coordinator uit de CL ouders groep

mail naar Mark van Dam