Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors steken Meerburg JO11-1 in het nieuw

Sponsors steken Meerburg JO11-1 in het nieuw

13 november 2017 11:00


Twee enthousiaste vaders en ondernemers hebben er voor gezorgd dat Meerburg JO11-1 er op en top bij loopt. Sjoerd Vlietstra van Specsavers Alphen aan den Rijn heeft nieuwe trainingspakken en tassen gesponsord. “Ik vind de uitstraling belangrijk. De spelers van de JO11-1 waren vorig jaar actief in drie verschillende teams (JO9-1, JO10-1 en JO10-3) en liepen met verschillende pakken en tassen. Nu is het weer een eenheid, zowel buiten als binnen het veld.”


De staf van de JO11-1 is heel blij met Specsavers als sponsor. Trainer/coach Jarko Kortekaas: “Wij willen graag dat de jongens het spelletje steeds beter gaan zien. Specsavers past daar perfect bij.”

Om de outifts compleet te maken heeft Jack Ginjaar van Stucadoorsbedrijf Ginjaar gezorgd voor inloop/reserveshirts. “Ik geniet van mijn zoon en het team en ben zoveel mogelijk bij wedstrijden en trainingen aanwezig. Het is hartstikke leuk om op deze manier wat te doen voor de jongens.”

 Kortekaas: “Ook Stucadoorsbedrijf Ginjaar is typisch een bedrijf dat past bij dit team. Ik verwacht van de jongens een verdediging van beton. Die betonlook wordt door Ginjaar perfect neergezet.”

 
Over Specsavers

 Specsavers is een opticien die net zo betrouwbaar is als de lokale opticien, maar met de inkoopkracht van een internationale onderneming. Specsavers kan zo voordelige prijzen voeren zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit. Dit ideaal staat centraal in alles wat Specsavers doet. Met hart voor de lokale ondernemer en een slim inkoopbeleid weet Specsavers haar klanten jaar in jaar uit aan zich te binden. Meer informatie op www.specsavers.nl.

 

Over Stucadoorsbedrijf Ginjaar

 Stucadoorsbedrijf Ginjaar is ruim 20 jaar uw partner op het gebied van stucwerk. Door de jarenlange ervaring weten zij als geen ander uw wensen om te zetten in stucwerk van hoge kwaliteit. Meer informatie op www.ginjaarstucadoors.nl.

Mocht u het ook leuk vinden om het team van uw zoon in het nieuw te steken, maar niet precies weten hoe dat werkt, neem dan eens contact op met de sponsorcommissie bij Meerburg (Roy Oude Weernink: sponsoring@vvmeerburg.nl).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!