Sterke E15 speelt vandaag de bekerfinale op 21 mei!

20 mei 2016 21:45

De E15 sluit het seizoen goed af! Op 21 mei speelt het team, bestaande uit Tensae, Zakaria, Waïz, Anas, Jesse, Meves, Boris, Jonah en Sietse de bekerfinale tegen Alexandria ’66 E9. Na mooie overwinningen tegen o.a. VVSB E11 (3-0) en Woubrugge E6 (9-2) stond het Meerburgteam op woensdag 13 april in de halve finale tegen WDS E3 uit Driebruggen. De avond werd niet alleen wat betreft het weer steeds beter en zonniger. Ook de score gaf reden tot vreugde. Zakaria, Boris en Tensae scoorden alle drie een keer tegen thuisploeg WDS. Keeper van deze wedstrijd Waïz wist alle ballen uit het doel van Meerburg te houden. En zo eindigde de wedstrijd met 0-3 in het voordeel van Meerburg. De finale werd een feit!

Ook de zaterdagcompetitie is heel goed verlopen. Alleen in DOSR moest de E15 een sterkere tegenstander erkennen. Tegen RCL heeft de E15 1x gelijk gespeeld en alle andere wedstrijden werden met flinke winst afgesloten. Leuk om te zien dat de E15 in de statistieken ook bijna bovenaan staat met het hoogste gemiddelde doelsaldo per wedstrijd (6,39) in combinatie met  het laagste aantal tegendoelpunten per wedstrijd (1,28).

Wie het leuk vindt om dit enthousiaste team te komen aanmoedigen in de bekerfinale op zaterdag 21 mei is uiteraard van harte welkom. De wedstrijd wordt gespeeld om 10.00 uur in Sportpark Kikkershoek, Langeweg 18 in Oud Beijerland. En of de E15 nu de tweede plaats zal behalen of met de beker naar huis gaat, trots zijn we toch al op dit team. De spelers en ouders zullen het jaar afsluiten met een gezellige barbecue om alle overwinningen maar vooral het speelplezier te vieren!

V.l.n.r. staand:  Fikru (trainer), Tensae, Jesse, Zakaria, Marco (coach), Waïz, Anas, Hassane (trainer), Sietse, Meves. zittend: Boris en Jonah

Jacqueline Peels