Meerburg D2 - Moerkapelle D1 – Zaterdag 20 September 2014

20 september 2014 22:00

Vandaag hebben wij een goede wedstrijd gespeeld tegen Moerkapelle D1. Bob en Robin waren uitgevallen door een blessure. Maar Olivier, de keeper van de D1, kwam ons gelukkig te hulp keepen.

Al helemaal aan het begin maakte Emil een mooie treffer na de mislukte uittrap van de keeper van Moerkapelle, Floris.

We begonnen met een sterk spel en de verdediging deed zijn werk goed. In de aanval speelden we als zwanen in het water. En in de eerste helft stond het al 5-0 voor Meerburg. In de tweede helft had de tegenstander een goal gemaakt. Dat was voor open goal. Wij hadden er ook nog vier bij gemaakt. Ook de trainers waren trots op ons en ze waren hartstikke tevreden.

[Uitslag Meerburg - Moerkapelle: 9-1 - Stemming: Blij]