Jaarlijkse ledenvergadering

Meerburgers tijdens ALV in het zonnetje gezet

26 juni 17:30  De leden van de vereniging hebben tijdens de ALV bepalende besluiten voor de vereniging genomen over het beleid en activiteiten voor de komende periode. Verschillende onderwerpen zijn de revue gepasseerd waarvan verslaglegging is gemaakt. Het jaarverslag is rondgedeeld en werd als plezierig ervaren. De financiële verantwoording is akkoord bevonden en ondanks Corona zijn we financieel gezond. Mede dankzij de vele stafleden die deels of geheel af hebben gezien van hun vergoeding en de strakke regie van onze penningmeester die voor een volgend termijn weer is herkozen. Ook is na goedkeuring van de leden, Jeanpaul Schuitmaker (jeugdzaken) toegevoegd aan het bestuur. Een rol die de huidige bestuurders essentieel vinden. Natuurlijk hebben wij ook verschillende leden in het zonnetje mogen zetten. Alex van de Ven is samen met Leo Dolle benoemd tot lid van verdienste, Michiel Cuijpers en Hajo Laman zijn benoemd tot ereleden en zoals eerder al vermeld Jos Silverentand als erevoorzitter van de vereniging.meer »

Erevoorzitter Jos Silverentand

21 juni 13:00  Tijdens de ELV heeft het bestuur Jos Silverentand benoemd tot erevoorzitter van de vereniging. Jos heeft deze eervolle titel gekregen omdat hij decennia lang op bestuurlijke en maatschappelijk vlak in buitengewone mate en met volle overgave zich voor de vereniging heeft ingezet. Na lovende woorden van de huidige voorzitter is hem de oorkonde van erevoorzitter uitgereikt met een bijbehorend mooi bosje bloemen. meer »