Activiteitencommissie

Zoals vele verenigingen kan Meerburg ook niet zonder een activiteitencommissie. Hoe zien we deze commissie nu precies?  En wie kunnen hier allemaal in plaatsnemen in deze commissie? Het lijkt ons namelijk een goed idee om deze commissie binnen onze vereniging nieuw leven in te blazen. Met enthousiaste vrijwilligers die nu ook al binnen de vereniging bezig zijn met verschillende activiteiten en festiviteiten.

Doel van de activiteitencommissie

Het doel van de activiteitencommissie is het versterken van de binding met en tussen de ouders, leden en vrijwiligers van onze mooie vereniging. De commissie gaat op deze manier de betrokkenheid van de leden bij de vereniging te bevorderen en de goede sfeer binnen Meerburg te stimuleren.

Bereiken van ons doel

De doelstellingen worden bereikt door het organiseren van interne nevenactiviteiten (en financiele acties) voor de leden met als doel de leden op andere wijze ontspanning te bieden en daarmee de samenhang en een goede sfeer binnen de vereniging te bevorderen en/of financiele middelen voor de activiteiten te verwerven.

Bij de activiteiten kunt u denken aan:

• 3 oktober festiviteiten;
  • Sinterklaasfeest;
  • Oliebollenactie;
  • Kerstloop;
  • Koningsdagfestiviteiten;
  • Seizoenafsluiting;
  • Vrijwilligeravond(en);
  • Ondersteunen van feesten door andere leden
  • Klaverjasavonden;
  • Dartwedstijden en toernooien;
  • Inzamelacties zoals de Grote clubactie

Daarnaast staat de activiteitencommissie altijd open voor andere leuke activiteiten en ideeën. Deze kan je sturen naar activiteitencommissie@vvmeerburg.nl. Wil je meehelpen dan ben je altijd welkom in de activiteitencommissie!