Kledingcommissie

Meerburg heeft sinds kort weer een kledingcommissie. De vrijwilligers Maaike Meijeringh en Carola van Dam gaan zich inzetten om de kleding voor spelers en trainers in goede banen te leiden. Kernpunten van de kledingcommissie is om een strikter beleid te gaan voeren in het in bruikleen stellen van kleding en een eenduidig beleid voeren in de kledingkeuzes.

Doel van de kledingcommissie

De kledingcommissie zorgt er voor dat alle spelers, trainers en leiders worden voorzien van kleding gedurende het seizoen. Om dit adequaat te laten verlopen, heeft de commissie een kledingplan opgesteld voor de uitgifte en inname van kleding. Ook worden er basisregels en afspraken met betrekking tot het gebruik van de kleding opgesteld. Wedstrijd kleding informatie tref je hier.

Bereiken van ons doel

De kledingcommissie heeft een tweetal formulieren ontwikkeld namelijk bruikleenovereenkomst teamtas en bruikleenovereenkomst trainerskleding. Bij de bruikleenovereenkomst teamtas kunt u deze direct invullen bij het uitreiken van de teamtas en inname van de teamtas. Er zijn ook hardcopy exemplaren beschikbaar. Bij de bruikleenovereenkomst trainerskleding vraagt u deze online aan na akkoord van de coordinator van de leeftijdsgroep waarin u trainer bent.

Afbeelding1.jpg

Bereikbaarheid kledingcommissie

Om zaken met betrekking tot de kleding vlot en efficiënt te laten verlopen, kunnen spelers, ouders, trainers of leiders zich melden via ons. Leden van de kledingcommissie helpen een ieder waar mogelijk. De kledingcommissie is heel makkelijk bereikbaar via e-mail kledingcommissie@vvmeerburg.nl. Op dit moment zal vanwege de corona maatregelen er geen wekelijkse aanwezigheid zijn bij Meerburg maar zal op basis van afspraak gaan.