Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Archief

Archief

Meerburg Tour de France 2022

22 juni 9:00  Speel nu mee met het grootste Tourspel van Nederland! Op vrijdag 1 juli begint de 109de editie van de Ronde van Frankrijk, niet in La Douce France maar op Deens grondgebied. Nog nooit begon de Tour in Denemarken, in Kopenhagen om precies te zijn. Namens Nederland zijn onder anderen Mathieu van der Poel, Steven Kruijswijk, Dylan van Baarle en Bauke Mollema de blikvangers. Maak de Tour nog spannender en speel mee met ons wielerspel. Ga de uitdaging aan met al je vrienden, familie en collega‚Äôs en maak kans op mooie prijzen, waaronder een prachtige racefiets.meer »

231x gelezen

Jeroen Vinkensteijn trainer Onder 23

29 april 23:00  Jeroen Vinkensteijn wordt de allereerste trainer van Meerburg O23. We zoeken alleen nog een trainer voor de O19-1meer »

433x gelezen

Jelle Korbee en Ronald van Delft blijven bij Meerburg...

29 december 11:15  Jelle Korbee zal ook komend seizoen hoofdtrainer zijn bij Meerburg. Daarnaast zal Ronald van Delft blijven fungeren als assistent.meer »

508x gelezen

Jeugdtrainers selectieteams seizoen 21-22

25 maart 16:15  Meerburg kiest er nog steeds voor om per leeftijdsjaar te selecteren en per leeftijdsjaar één of twee selectieteams te formeren. Hierdoor hebben we veel selectieteams en daar zijn dus veel trainers/coaches voor nodig. Mede en vooral dankzij Bryan Ouwekerk en Richard Li staat er komend seizoen weer een goede staf voor de JO teams klaar.meer »

781x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!