Archief - Meerburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Archief

Archief

JO12-3 is kampioen!

27 mei 18:45  Na de domper van vorige week zou het vandaag moeten gebeuren!meer »

146x gelezen

Meerburg - SJZ derby

16 januari 15:00  De derby van Zoeterwoude die tussen Meerburg en SJZ behoeft eigenlijk geen aankondiging. Iedere rechtgeaarde supporter van een van de clubs heeft de data van 28 januari 2023 natuurlijk allang met rood in de agenda omcirkeld. Op zaterdag 28 januari treffen de Dorpers tegen de Rijndijkers van deze derby zich in de 4e klasse op het terrein van Meerburg. Zoals het bij dergelijke streekontmoetingen hoort, houdt het geen rekening met standen op de ranglijst of met favorietenrollen. Alle sponsoren van Meerburg zijn natuurlijk ook traditiegetrouw van harte welkommeer »

316x gelezen

WK poule op volle toeren

26 november 11:15  De WK poule van Meerburg draait op volle toeren. Het WK verloopt in sommige opzichten qua wedstrijden heel vreemd. Sommige uitslagen zijn niet te voorspellen geweest en dat maakt het heel leuk. Voor sponsoren is de mogelijkheid om een pagina grote advertentie te plaatsen. Laat het even weten via marcelvandalen@vvmeerburg.nl

61x gelezen

Voetbaldag bij Meerburg op donderdag 27 oktober!

10 oktober 15:00  Durf jij de uitdaging aan op jouw ‘Voetbalreis rond de Wereld’? In de herfstvakantie organiseert Voetbalopleidingscentrum.nl in samenwerking met Meerburg een voetbal dag op donderdag 27 oktober van 09.30-15.30 uur. Eén dag met alles erop en eraan voor jou en je voetbalvrienden.meer »

111x gelezen

Ron de Roode 1965 - 2022

29 augustus 17:15  Zojuist bereikte ons het nieuws dat Ron de Roode overleden is aan een strijd die vaak niet te winnen is. Wij herdenken Ron binnen de vereniging als de trainer die het onmogelijke mogelijk maakte. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, vrienden en nabestaanden die het verlies, met steun van elkaar, moeten dragen. meer »

108x gelezen

Migratie website gereed

26 juli 21:45  Tijdens de zomervakantie zijn we druk bezig geweest om voor het nieuwe seizoen de website omgeving volledig in een nieuw jasje te steken. De website is toegankelijker, je hoeft minder te zoeken, is schaalbaar en mooier en duidelijker op mobiele devices. Op dit moment is het grootste deel afgerond.meer »

364x gelezen

Meerburg Tour de France 2022

22 juni 9:00  Speel nu mee met het grootste Tourspel van Nederland! Op vrijdag 1 juli begint de 109de editie van de Ronde van Frankrijk, niet in La Douce France maar op Deens grondgebied. Nog nooit begon de Tour in Denemarken, in Kopenhagen om precies te zijn. Namens Nederland zijn onder anderen Mathieu van der Poel, Steven Kruijswijk, Dylan van Baarle en Bauke Mollema de blikvangers. Maak de Tour nog spannender en speel mee met ons wielerspel. Ga de uitdaging aan met al je vrienden, familie en collega’s en maak kans op mooie prijzen, waaronder een prachtige racefiets.meer »

249x gelezen

Jeroen Vinkensteijn trainer Onder 23

29 april 23:00  Jeroen Vinkensteijn wordt de allereerste trainer van Meerburg O23. We zoeken alleen nog een trainer voor de O19-1meer »

472x gelezen

Fenja van Dam van Meerburg naar Feyenoord

29 maart 9:30  Van jongs af aan wist Fenja al dat ze wilde voetballen bij een profclub. Dat ze daar als vijfjarige niet meteen naar toe kon begreep ze wel. Dus begon ze in de Champions League van Meerburg. Komende zomer maakt ze de overstap van JO14-1 naar Feyenoord MO16.meer »

667x gelezen

Club TV live streaming

18 november 15:30  Vanaf vandaag is het mogelijk om live de wedstrijd van het eerste elftal van Meerburg te volgen via onze live stream. Geen publiek betekend nog niet geen wedstrijd zien. Ook een unieke kans voor sponsoren om zich aan te melden. Wie wil nu niet iedere live stream met zijn logo in beeld zijn.

132x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!