JO12-3 is kampioen!

27 mei 2023 18:45

Bartel Swart

Na de domper van vorige week zou het vandaag moeten gebeuren!

Thuis tegen hekkensluiter Lisse moesten de laatste 3 punten worden binnen gehaald om de kampioensschaal omhoog te kunnen houden!
Het begin van de wedstrijd was eenrichtingsverkeer.. Meerburg viel aan en had direct in de eerste 20 sec op 1-0 kunnen staan.. meerdere aanvallen strandden op de keeper of naast..
Mede dankzij 3 a 4 spelers met een verdacht ander FC Lisse shirt dan de overige spelers was het extra zuur dat Lisse met 2 counters op 0-2 voor kwam te staan😳🫣

Al vroeg in het 2e kwart van de eerste helft was het geloof snel weer terug! Kees schoot hard binnen in de verre hoek 1-2👏
Direct daarna braken de doldwaze minuten van Daan aan.. via een assist van Jimmy maakte hij eerst de 2-2👊 en vervolgens binnen een minuut ook de 3-2!! Lekker Daan💪
Het momentum lag duidelijk bij Meerburg. Na een vrij gefrustreerde duw van de keeper randje strafschopgebied kreeg Meerburg een vrije trap.
Het muurtje stond aan verkeerde kant🤫😂 en dus kon Jimmy met een vuurpijl💥in de korte hoek de 4-2 noteren.

De rust kwam voor Lisse als geroepen.
Sterker nog.. na rust kwam de spanning in de wedstrijd weer terug door weer een counter 4-3..
Keeper Luke, laatste man Justin, rechtsachter Faas en linksachter Jante (2e helft Oscar en Daan) waren vandaag super scherp en speelden waanzinnig goed! Los van de counters kon Lisse geen kansen creëren door het kort op zitten! Echt super! 💪

Kees zorgde na de assist van Jimmy voor wat lucht door het verschil weer op 2 goals te brengen. 5-3!! En door!
Op aangeven van Justin passeerde trucendoos Yussuf de keeper al hooghoudend.. lobje en buitenkant voet intikken😱🫢🤘6-3!!
De afspraak was dat Justin er pas uit mocht voor de wissel als we 3 goals verschil voor stonden dus zodoende..😉
Robin deed vandaag goede zaken voorin en was als teamspeler vandaag top!
In het laatste kwartier vielen weinig goals. De enige was een combi van Kees op Jimmy die de eindstand op 7-3 zette!!
Na het fluitsignaal was het feest compleet! Champagne 🍾 met chips, medailles en bekers!! 🏆🥇en eindigen met een traktatie van Robin in het clubhuis🎉🥳