C1 wint met dubbele cijfers

24 april 2010 10:30

In de strijd om de tweede plaats heeft Meerburg C1 zaterdag goede zaken gedaan. Waar directe concurrent Hazerswoudse Boys punten liet liggen bij v.v. Leiden (2-2) liet Meerburg C1 tegenstander DoCoS alle hoeken van het veld zien.

De ploeg van de trainers Joan Meijer en Youcef Boukhedmi speelde bij vlagen zeer goed voetbal.

Bij een ruststand van 5-0 (doelpunten van Jochem, Michael, Milan, Yannick en Max) luidde de opdracht voor de tweede helft om vanuit de organisatie te blijven voetballen en zoveel mogelijk doelpunten te maken. Het gas werd er even opgezet en dat leverde een uitslag met dubbele cijfers op. Mahdie bleek met 4 doelpunten het meest op dreef. Doelpunten van Max en Milan completeerde de eindstand van 12-0!

Volgende week wacht Meerburg C1 een heuse derby tegen RCL C3. Een eerdere ontmoeting dit seizoen werd nog met 5-0 gewonnen door Meerburg. Wilt Meerburg de tweede plaats veilig stellen dan moet deze wedstrijd zeker gewonnen worden.

Remco Roman.