Aanvraagformulier spelersvolgsysteem voor kaderleden

Aanvraagformulier spelervolgsysteem account voor kaderleden

Met de aanvraag als kaderlid kun je een van de onderstaande rollen kiezen. Je kunt naar gelang je rol het volgende:

aanwezigheid/vertrektijden toevoegen
opstellingen maken en delen
wedstrijddetails bijhouden (doelpunten, assist etc) wedstrijdverslagen toevoegen
notificaties versturen
overzicht pagina's van het team aanpassen.

Een teamcode deel je uit aan jouw spelers. Zij kunnen deze gebruiken om zich af te melden voor trainingen/wedstrijden en/of opstellingen van de leider te zien (indien de leider daar voor kiest)

Indien Ja dan willen we een email adres waar afmeldingen e.d. naar verstuurd worden (veelal email adres van trainer of teammanager). Kan maar 1 email adres zijn.

Met een wedstrijdverslag account kun je alleen wedstrijdverslagen toevoegen. Het account van de hoofdtrainer | trainer | teammanager is niet bedoeld om te delen met de ouders/spelers.

Wedstrijdverslag accounts wordt altijd aan de betreffende teammanager van het team verstrekt. Het account mag altijd gedeeld worden met een ouder | vrijwilliger die de wedstrijdverslagen wil maken.

Wedstrijdverslag account wordt altijd aan diegene verstrekt die de wedstrijdverslagen gaat maken.

De aanvraag wordt gedaan door de betreffende teammanager van het team. Het account mag altijd gedeeld worden met een meerdere ouders | vrijwilligers die wedstrijdverslagen voor dit team willen maken.

* = verplicht