Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Achterhoekkamp

Achterhoekkamp

Kampweekend Hummelo Achterhoek 2018.

Het kamp zal plaatsvinden in het weekend van vrijdag 1 juni t/m zondag 3 juni 2018. Een kamp waar sport en spel goed met elkaar samengaan. De organisatie kan bogen op meer dan 10 jaar ervaring. We hebben de beschikking over een multifunctionele vakantieboerderij met 4 slaapzalen, een speel-veld en centraal een grote eetzaal.
Sinds vorig jaar huren wij ook het "bijgebouw" erbij (bestaande uit 2 slaapzalen, keukentje en zitkamer) zodat het gehele complex voor Meerburg beschikbaar is, hierdoor kunnen we 50 E-pupillen onderbrengen.

Voorts hebben we de beschikking over 2 koks die overal rekening mee proberen te houden, zij zullen ook medicijn-gebruik in de gaten houden.

Momenteel hebben we 5 teams ingeschreven voor een toernooi in de buurt. De vrijdag en de zondag staan in het teken van diverse spelvormen van bosspel tot zaklopen en/of speurtochten.

Gezien het aantal plekken is het van belang om zo snel mogelijk in te schrijven, de kosten zijn ook dit jaar 100 euro per persoon. Een verzoek om bij inschrijving een bedrag van 50 euro aan de heer Ed Romijn te overhandigen. Dit kan op zaterdagochtend. Ed zal iedere week een update krijgen van de lijst van inschrijvers zodat hij na betaling van 50 euro een `vinkje` kan plaatsen achter de naam van de betaler.

Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 50, dit mede in verband met het aantal slaapplaatsen.

Hebben we je interesse gewekt en mag je van je ouders mee, laat je ouders dan de vragenlijst COMPLEET invullen aub.
Via de mail worden de ouders op de hoogte gehouden over hoe en wat.

Namens de kampcommisie,

Ed Romijn
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!