In Memoriam Alfred van Egmond (1959-2018)

7 september 2018 13:15

Ons bereikte het droevige bericht dat donderdag 6 september Alfred van Egmond (lid van de club van 100) op 59 jarige leeftijd is overleden. Alfred was jaren actief in de activiteitencommissie van de vv Meerburg.

Nadat Afred in aanraking was gekomen met de vv Meerburg, doordat zijn zoons Oscar en Leon er gingen voetballen, is hij mede met de groep Meerburgers die behoorde bij de activiteitencommissie, veel voor de jeugd gaan organiseren.

Later heeft hij o.a. het bedrijfsvoetbaltoernooi, wat even dood gebloeid was, weer op de kaart gezet. Mede door zijn inbreng is dit weer een terugkerend evenement geworden aan het einde van elk voetbalseizoen.
Ook was hij een van de inspirerende krachten achter de traditionele klaverjasavonden die al decennia lang georganiseerd worden door de vv Meerburg.

Samen met een aantal befaamde Meerburgers was hij deelnemer van een “whiskey club” die o.a. jaarlijks een meerdaags bezoek brachten aan Schotland, het mekka van de liefhebbers van dit drankje. Helaas liet zijn gezondheid hem de laatste jaren in de steek (hartproblemen), zodat hij niet meer van het heerlijkje goedje kon genieten.

De hoop bestond dat hij spoedig in aanmerking zou kunnen komen voor een nieuw hart. Helaas is dit te laat voor hem gekomen.

We verliezen in Alfred een Meerburger en goede vriend. De nabestaanden worden bij deze van harte sterkte toegewenst om het grote verlies te kunnen verwerken.

Namens de activiteitencommissie en leden van vv Meerburg:
Jan Boom.