Activiteitencommissie zoekt nieuwe leden.

31 mei 2016 16:45

Het is ongeveer 15 jaar geleden dat een aantal enthousiaste vaders, van wie de zonen bij Meerburg voetbalden, bij elkaar kwamen met het idee om naast de voetbal een aantal activiteiten te organiseren. Zo ontstond er een groep enthousiaste vrijwilligers die o.a. een voetbaltoernooi en survival organiseerde in de Belgische Ardennen. Na deze succesvolle activiteiten werd al snel een commissie gevormd om dit voor meer jeugdige spelers van Meerburg te organiseren.

De activiteitencommissie werd geboren!

Met heel veel plezier heeft deze groep mensen, een aantal activiteiten voor de jeugd van Meerburg georganiseerd. De activiteiten breidden zich langzaam maar zeker uit en het resultaat is een echte activiteitenkalender die een prominente plaats inneemt binnen de vereniging. LINK

We kunnen terugkijken op een lange periode dat er door de huidige activiteitencommissie veel voor de jeugd werd gedaan. De maanden mei en juni vormen het hoogtepunt van de activiteiten en in die maanden is er elk weekend wel ‘iets’ te doen op onze club.

Vanwege het stoppen van een aantal leden (waaronder de voorzitter van deze commissie) zullen een aantal geplande activiteiten niet doorgaan. Er gaan gelukkig ook vele zaken wél door met de overige leden van de commissie. Hieronder een lijstje van zaken die wel en niet door gaan.

Wat wel door zal gaan:

• Verdegaal toernoei voor C en D selectie
  • Het voetbalweekend in Hummelo,
  • Het klaverjassen
  • Het Darten
  • De organisatie rondom de pupil vd week
  • Het organiseren van de vrijwilligersavond/-middag
  • Het bedrijfsvoetbal
  • Sinterklaasfeest (Champ L; F en G jeugd)
  • Fifa gaming (E en F en C jeugd)

De activiteiten die door het stoppen van aantal leden van de huidige activiteitencommissie (nog) geen doorgang vinden dit jaar

• E/F toernooi en D/meidentoernooi
  • Poffertjestoernooi in dec
  • Het tentenkampweekend in juni bij Meerburg

Dit bericht dient deels ter informatie maar ook als oproep voor iedereen die het leuk vind om een (bovenstaande) activiteit te organiseren met de activiteiten commissie.

Wil je helpen door bijvoorbeeld een toernooi te organiseren of het tentenkamp op te pakken?

Stuur een berichtje naar Michiel Cuijpers, ik nodig de geinteresseerden uit voor een bijeenkomst bij Meerburg voor een kennismaking met de leden van de activiteitencommissie

admin@vvmeerburg.nl