Vrijwilligersavond voor IEDEREEN (zat 20 juni, 19.00 uur)

11 juni 2015 22:15

Beste Meerburgers,

Het seizoen is bijna ten einde. Onze vereniging groeit en bloeit als nooit tevoren en wij prijzen ons gelukkig met zoveel Meerburgers (zoals jij!) die zich inzetten voor onze club.

Eén keer per seizoen organiseren we een avondje voor al onze vrijwilligers. Als blijk van waardering voor alle inzet, moeite, bloed, zweet en tranen. Om elkaar even te spreken, herinneringen op te halen en vooruit te kijken naar de vakanties en het nieuwe seizoen.

IEDEREEN IS UITGENODIGD: trainers | leiders | scheidsrechters | grensrechters | leden van de zaterdagse commissiedienst | terrein en opstal | kantinecommissie | kantinemedewerkers | activiteitencommissie | schoonmaakploeg | hoofdleiders | ledenadminstrateurs | aanvoerders | coordinatoren, ... etc. etc. ECHT IEDEREEN DUS :-) MET PARTNER!!

En uiteraard mag jij zeker niet ontbreken. We hopen van harte dat je ook even langs komt op de BBQ speciaal voor vrijwilligers op zaterdag 20 juni aanstaande vanaf 19.00 uur.

Voel je niet verplicht de hele avond aanwezig te zijn. Al kom je maar een uurtje langs, wij vinden het geweldig.

Graag tot ziens op de vrijwilligersavond?

Namens het bestuur,
Met vriendelijke groeten,