Programma Finaleavond en uitslagen Bedrijfsvoetbal 2015

18 mei 2015 19:45

De kaarten zijn geschud en de eindstand is opgemaakt. Na spannende poulewedstrijden kunnen we concluderen dat er dit jaar twee nieuwkomers in de finale staan. a.s. vrijdag zal om 20:55 de finale gespeeld worden tussen Timmerbedrijf Teleng en SAM Online Marketing.

Dit jaar een recordaantal van 14 deelnemende teams zorgden voor 2 gezellige poule-avonden. Door het aantal van 14 teams zijn de wedstrijden afgewerkt in 2 poules. De tweede avond is er veel gescoord en zijn er verrassende uitslagen genoteerd. Hierdoor zijn er ploegen flink gestegen, maar andere ook gezakt.

In Poule A is de eindstand hierdoor op doelsaldo beslist:

In Poule B kwam de volgende eindstand na 2 avonden op de borden:

De wedstrijden in de finaleavond zullen als volgt zijn:

Om 21:50 zal de prijsuitreiking plaatsvinden, waarna de DJ de avond verder zal afsluiten..