1e Overwinning Meerburg Dartteam

17 september 2013 15:00

Meerburgs dartteam "Goeie Laatste!" heeft de aller eerste overwinning geboekt in de reguliere Dartcompetitie van de DBBR. Thuis werd in de 1e competitiewedstrijd met 8-2 gewonnen van Bem Bem.

Het team, bestaande uit Peter Loos, Hans Willard, Boy Noordman, Wim van Klink, Gidion Loos (afgelopen maandag afwezig wegens werkzaamheden), Robbert Koet en Peter vd Heijden wist 4 van de 5 single partijen te winnen. Ook 3 van de 4 z.g. tactics wedstrijden en de team-game werden overtuigend gewonnen.
Een prima begin van het nieuwe team die in een hele competitie met in totaal 13 ploegen zal proberen de eer en glorie van Meerburg te verdedigen in de 4e divisie.

Vrijdag de 27-ste september zal in Leiden (Locatie : Leidse Dartvereniging aan de Vliet) in de 2e wedstrijd aangetreden worden tegen de Leidse Dartvrouwen!

De eerstkomende thuiswedstrijd is op maandag 7 oktober tegen "Lukt het vandaag wel". Aanvang 20.30 uur.

Als U het team wil volgen, kan dit via de site van de DBBR  (www.DBBR.nl).
Het Meerburg dartteam Goeie Laatste ! is ingedeeld in de 4e divisie B (klik op 4e divisie)

Team captain Piep.