Darts:Hennie Mooyenkind klasse apart!

14 september 2013 11:45

Op de 1e dartavond van het seizoen streden de liefhebbers weer om de eer en glorie. Het niveau was op deze gezellige 1e avond van het seizoen uitstekend te noemen.

Dit liet zich blijken uit  oa finishes van 100 en 114 door Arie en een Bulls-eye123 finish van Piep. Ook diverse 180-ers vielen te bewonderen. Tim gooide er een en Hennie Mooyenkind liet er zelfs 2 noteren.
Absolute hoogte punt was echter de 12 darts leg van diezelfde Hennie. Dit is de beste leg ooit gegooid in de darthistorie bij Meerburg. Hij begon de serie met 180 om vervolgens 2 x 140 te noteren. De laatste 41 punten werden met 3 pijlen uitgegooid, een PDC wereld klasse leg!!!
De vorm die Hennie vertoonde vertaalde zich door al zijn partijen deze avond te winnen en dus ook de sterkste bleek van het complete deelnemersveld. 2e werd Willem die Hans en Arie voorbleef in de winnaarsronde.
De poedelprijs was voor Mary die nog the big five op haar netvlies had.

De volgende reguliere dartavond vindt plaats op vrijdag 25 oktober.

PRIMEUR!

Dit jaar start Meerburg met een team in de officiele dart competitie van de DBBR. Onder de naam : GOEIE LAATSTE! , zal as maandag de 1e competitie thuis wedstrijd plaatsvinden, een wedstrijd in de 4e divisie waar een beginnend team zoals wij zijn, moet starten.
De tegenstander is het voor ons volstrekt onbekende Bem Bem en het duel zal aanvangen om ongeveer 20.15 uur.

Peter van der Heijden.