Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kampweekend groot succes

Kampweekend groot succes

17 juni 2013 22:45


Afgelopen weekend hebben de bijna 70 kinderen genoten van het kampweekend op vv Meerburg. Nadat de kinderen een plek hadden gevonden in de tent en kennis hadden gemaakt konden we gaan starten met het eerste spel.

Voetballen met een skippybal, een rugbybal en kipwerpen, alleen de winst telde op dat moment. Na de lunch konden er punten gescoord worden met opdrachten in het dorp. Dat hebben de mensen geweten. Dorpsbewoners werden toegejuicht, er werden erehagen gevormd, handtekeningen verzameld en de plaatselijke MCD supermarkt heeft veel fotomomenten gehad. 

Na de gezonde avondmaaltijd was het tijd voor onder meet het spannende levend cluedo (waar iemand wel heel weinig antwoorden kon geven), so you think you can dance en op zoek naar de fobie. Hierna was het dan echt tijd geworden om even wat slaap te pakken. Voor het ene kind was dit makkelijker dan voor het andere.

Zondag stond na het gooien van de eieren in het teken van het voetbal. Na een spannende finale wist team Opel hier de winst te pakken.

Hierna was het tijd voor de prijsuitreiking en kon team Opel met de prijzen naar huis. Het penalty schieten van zaterdagavond was gewonnen door Jill Romijn. Siebe Berkenbosch nam hier de tweede plaats voor zijn rekening.

De leiders en kinderen hebben er met elkaar een gezellig weekend van gemaakt. Graag zien we een ieder aankomend jaar weer terug!Namens de activiteitencommissie
De organisatie
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!