Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Hoofdsponsor

HoofdsponsorING is een bank voor alle Nederlanders. Als betrokken bank met 9 miljoen klanten en 15.000 medewerkers willen we Nederland graag vooruit helpen. Dat doen we onder andere door sponsoring: we ondersteunen landelijke organisaties en evenementen, die voor een groot publiek toegankelijk zijn. We hebben een keuze gemaakt voor een aantal sponsordomeinen: sport, ondernemerschap, cultuur en natuur.

Sport

Voetbal is van en voor iedereen. Daarom zijn we in 1996 een verbintenis aangegaan met de KNVB en willen het voetbal in heel Nederland vooruit helpen. We zijn hoofdsponsor van het Nederlands Elftal (de mannen én de vrouwen) en ondersteunen het amateurvoetbal in Nederland. Zo brengen we Oranje dichter bij álle voetbalfans. 

Ook bij de derde sport van Nederland, Golf, zijn we als sponsor actief. ING Private Banking en de Koninklijke Nederlandse Golffederatie (NGF) willen samen de golfsport vernieuwen en toegankelijker maken.

Ondernemerschap

We stimuleren ondernemerschap en zetten ons in voor kennisoverdracht en het vergroten van netwerken. Daarom hebben we Business Boost ontwikkeld, een programma waarbij we ondernemers inspireren en helpen bij het realiseren van hun plannen. En hebben we samen met o.a. KLM het Oranje Handelsmissiefonds geïnitieerd. Zodat ook kleinere bedrijven kunnen profiteren van de voordelen van een handelsmissie.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!