ING_logo-removebg-preview.png

ING is een bank voor alle Nederlanders. Als betrokken bank met 9 miljoen klanten en 15.000 medewerkers willen we Nederland graag vooruit helpen. Dat doen we onder andere door sponsoring: we ondersteunen landelijke organisaties en evenementen, die voor een groot publiek toegankelijk zijn. We hebben een keuze gemaakt voor een aantal sponsordomeinen: sport, ondernemerschap, cultuur en natuur.

Sport

Voetbal is van en voor iedereen. Daarom zijn we in 1996 een verbintenis aangegaan met de KNVB en willen het voetbal in heel Nederland vooruit helpen. We zijn hoofdsponsor van het Nederlands Elftal (de mannen én de vrouwen) en ondersteunen het amateurvoetbal in Nederland. Zo brengen we Oranje dichter bij álle voetbalfans.

sport2000-removebg-preview.png

SPORT 2000 Leiderdorp is een lokale ondernemer die het geven van  professioneel advies en een goede service hoog in het vaandel heeft staan. Het SPORT 2000 winkelpersoneel bestaat uit echte sportliefhebbers en heeft de juiste kennis van de producten in huis, om je zodoende van optimaal advies te voorzien. SPORT 2000 zich voor meerdere jaren verbonden aan onze verenging als vaste kledingleverancier met het merk HUMMEL.

Sport

Voetbal is een van de sporten die SPORT 2000 steunt. Veel verenigingen in de regio ervaren de steun en betrokkenheid van deze ondernemer die altijd een stap verder wil gaan in de serviceverlening. Onze vereniging heeft veel aan deze wijze van sponsoring en daarmee faciliteren ze meer dan 1000 voetballers op onze velden.