Scheidsrechters

Voorbeschouwing: Nederland ? Frankrijk, d� kraker in groep D

Vandaag om 13:00  Vrijdag staat een belangrijke wedstrijd op het programma in groep D. Nederland treft dan Frankrijk om 21.00 uur ‘s avonds in Leipzig. Er staat veel op het spel, de verwachting is namelijk dat de winnaar van deze wedstrijd een goede kans maakt om als groepswinnaar door te gaan naar de knock-outs. Hoe staan de ploegen ervoor? Wat vertelt de geschiedenis ons? Hieronder volgt alles wat je moet weten over deze wedstrijd.  meer »

De mogelijke route naar de EK-titel voor Oranje

Vandaag om 12:00  Voor het Nederlands Elftal is het EK nu ook echt begonnen. Gisteren won de ploeg van Ronald Koeman met 2-1 van Polen. Oranje was de hele wedstrijd de betere partij, maar had uiteindelijk een doelpunt van Wout Weghorst nodig om de overwinning binnen te slepen. Met deze overwinning begint het Nederlands elftal goed aan het toernooi. Een mooi moment om vooruit te kijken naar de mogelijke route die Oranje zal moeten afleggen naar EK-glorie. meer »

De grootste kanshebbers voor de topscorerstitel op het EK in Duitsland

Vandaag om 11:00  Het EK in Duitsland is afgelopen vrijdag afgetrapt. Een mooi moment om een blik te werpen op de strijd om de topscorerstitel en de kanshebbers voor die prestigieuze prijs. Wie maakt de meeste kans? Hoeveel doelpunten heb je gemiddeld nodig voor de titel? In dit artikel zetten we alles op een rij. meer »

Bart Verbruggen razendsnel van onbekende naar vaste plek in Oranje

Gisteren om 13:00  Vandaag begint Bart Verbruggen op doel in de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het Europees kampioenschap. De 21-jarige doelman maakte een stormachtige ontwikkeling door en lijkt vooralsnog de keepersstrijd bij Oranje beslecht te hebben. Hoe heeft de twee jaar geleden nog onbekende doelman zich zo snel ontpopt tot eerste keeper? En wat kunnen we van hem verwachten in Duitsland? meer »

Kan Engeland 'Its Coming Home' eindelijk waar maken op het EK?

Gisteren om 11:00  Vanavond om 21:00 uur speelt Engeland haar eerste wedstrijd op het Europees kampioenschap. Vandaag speelt het tegen Servië en later wachten Slovenië en Denemarken in de groep. Een mooi moment om de Engelsen onder de loep te nemen en te zien of zij na de grote favoriet voor de eindzege zijn. meer »