Vrijwilliger

BEHEER VRIJWILLIGERSMODULE

Dit is een hele krachtige module waar alle taken binnen de club vastgesteld kunnen worden en toegewezen kunnen worden aan leden of teams. Op de website is een planningrooster met daarin alle vrijwilligerstaken. Deze kan nog verder uitgebreid worden. Leden kunnen op hun mobiel of via hun computer zichzelf inroosteren voor bardiensten of andere vrijwilligerstaken. Een aantal mogelijkheden:

- Een vrijwilliger kan zichzelf inroosteren op een taak wanneer het schikt (zelfroosteren)
- U kunt taken verplicht stellen of niet (een lid moet dan een minimaal aantal punten behalen)
Onderling taken wisselen
- (geautomatiseerd) herinneringsmails uitsturen per pushnotificatie en email
- Omdat deze module is gekoppeld aan het ledenbestand heeft u altijd een kloppende vrijwilligersadministratie
- Lid kan inloggen op een dashboard voor een overzicht van zijn/haar taken
- Familieregelingen / Ouder participatie
- Vrijwilligersbeheer waaronder het kunnen inzien van vragen van de vrijwilligers
- Met een druk op de knop alle openstaande taken toewijzen
- U heeft een overzicht van beschikbaarheid, verhinderingen en hoeveel uur men al heeft gewerkt/taken heeft voltooid
- Zoeken in de vrijwilligersdatabase naar een loodgieter, ict-er, timmerman, et cetera

Kijk hier voor een instructiefilm voor de beheer modulen en al zijn functionaliteiten. Je moet wel in het CMS kunnen om de video de zien.

Om je als vrijwilliger aan te melden klik je op de knop vrijwilligers aanmelden.

Je kunt je registeren als nieuwe vrijwilliger of als je al vrijwilliger bent dan kun je al inloggen.

Als je nog niet bent aangemeld als vrijwilliger kun je dat hier doen. Alle informatie zo compleet mogelijk invullen en jezelf koppelen aan een elftal, zeker als je kantinediensten als ouder voor en elftal gaat doen.. Let op de optie TOON MEER. daar staan meerdere elftallen.

Nadat je de activitatielink hebt ontvangen, nogmaals alle informatie, ook aan welk team je jezelf hebt gekoppeld zijn belangrijk anders krijg je de autorisatielink niet. Hier kun je ook persoonlijke informatie veranderen of aanvullen. Door te klikken op vrijwilligers kom je op de volgende pagina uit namelijk

Je kunt nu het filter gebruiken of de juiste dag kiezen waarop je (bijvoorbeeld de dienten voor het elftal wil invullen) je wilt aanmelden. Als je het roostermenu item gebruikt kan het zijn dat je op de juiste geselecteerde dag geen planning gaat zien. Gebruik de blauwe pijlen om door de agenda heen te scrollen dan zie je altijd een vergelijkbaar overzicht als hieronder.

Als je het filter of datum goed hebt gekozen met de blauwe pijlen klik je op het tijdstip van jouw activiteit. Daarna kun je heel eenvoudig je inroosteren namelijk door...

Op de groen knop te drukken. Je bent nu aangemeld voor die betreffende activiteit. Van harte welkom en veel plezier als vrijwilliger.