Interne vacatures

24-07-2020

Sponsorcommissie leden

Algemeen

Sponsoring is een essentieel onderdeel van onze vereniging. Sponsorinkomsten zijn naast contributies en kantineopbrengsten een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Dankzij deze aanvullende fondsen kunnen we contributies betaalbaar houden en onze doelstellingen op zowel sportief als sociaal gebied realiseren. De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor alle “commerciële activiteiten” van de vereniging. Dit om wildgroei van sponsoring tegen te gaan, de belangen van bestaande sponsoren te beschermen en uniformiteit te hebben binnen Meerburg. Sponsoren zijn altijd welkom, maar om de belangen van alle partijen goed te behartigen is het van belang dat dit via onze sponsorcommissie loopt.

Doelstelling

De sponsorcommissie heeft tot doel om de onderlinge contacten tussen de sponsoren onderling en de vereniging te bevorderen; onder andere door het jaarlijks organiseren van sponsor-evenement om te netwerken.De sponsorcommissie draagt zorg en verantwoording voor het verder door ontwikkelen van ons sponsorbeleid met als doelstelling het behouden van de huidige sponsoren en het verder uitbouwen van het sponsorbestand. Op deze manier kunnen we de (sportieve) ambities binnen alle geledingen van de vereniging ook in de toekomst verwezenlijken.

Om dit onderdeel goed te laten functioneren zijn we altijd op zoek naar versterking van onze sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie ben je de verbindende schakel tussen de verschillende nieuwe en/of bestaande sponsoren en onze vereniging.

Taken

• Contact leggen en voeren van gesprekken met potentiele sponsoren over mogelijkheden tot sponsoring
  • Behartigen van de belangen van sponsoren in overeenstemming met de verenigingsbelangen
  • (door)ontwikkelen sponsorpakketten
  • Bijdragen aan het uitvoeren van sponsoruitingen, zoals het organiseren en realiseren van sponsoruitingen op ons Burg. Welleman Sportpark of andere vormen van sponsoring
  • Meedenken, vormgeven, vernieuwen en reguleren van het sponsorbeleid
  • Onderhouden van de relatie met bestaande sponsoren

Profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerd commissielid dat zich goed kan vinden in het volgende profiel:

• Je bent commercieel en beschikt over een leuk netwerk binnen Leiden en omgeving en binnen de regio West2, je weet sport en bedrijfsleven te verbinden
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden en bent assertief
  • Je hebt goede organisatorische vaardigheden
  • Je bent representatief en enthousiast
  • Je kunt uitleg geven aan de toekomstplannen van Meerburg en de sponsoren hiervoor enthousiasmeren

Reageren
Wil jij in een prettig team een bijdrage leveren aan het werven van sponsoren voor de vereniging?

Reageren op de vacature

In de motivatie kun je eenvoudig aangeven hoe je tegen je vrijwilligersrol aankijkt en hoeveel tijd je hebt om deze rol te kunnen vervullen.

Misschien wil je nog iets toelichten of heb je een verzoek. Dan kun je dit hier op het formulier beschrijven.

* = verplicht