Interne vacatures

Trainer vrouwen 2 op zaterdag

Voor het seizoen 2020/2021 is het vrouwen 2 elftal op zoek naar een trainer

Taken o.a.

• Het trainen (donderdag) en begeleiden van de vrouwen 2 op wedstrijddagen.
  • Goed samenwerken en communiceren met de hoofttrainer en trainers van het vrouwen 1 team.
  • Zorgen voor een gezellige sfeer in de hechte groep met veel ervaring.
  • Erop toezien dat alle speelsters minimaal een half uur per wedstrijd aan voetballen toe komen.

Functie eisen

• Je bent in het bezit van een KNVB trainersdiploma.
  • Je bent communicatief vaardig richting de speelsters, hoofdtrainers en stafleden.
  • Je bent een sociaal persoon die weet hoe het werkt bij een dorpsclub en betrokkenheid toont bij de club.
  • Je bent iemand die zowel tussen maar vooral boven de groep staat als dat nodig is.
  • Je weet hoe je een groep meiden kunt motiveren.

Wij bieden

• Een gezellige groep meiden. Die op de zzaterdag erg fanatiek zijn en op de donderdag graag een leuke / leerzame training krijgen.
  • Een sociale voetbalclub waar iedereen welkom is.
  • Een geweldige groep stafleden die het meiden- en vrouwenvoetbal willen zien groeien, zowel in de lengte (toekomst) als in de breedte (meer elftallen meiden en vrouwen)

Reageren op de vacature

In de motivatie kun je eenvoudig aangeven hoe je tegen je vrijwilligersrol aankijkt en hoeveel tijd je hebt om deze rol te kunnen vervullen.

Misschien wil je nog iets toelichten of heb je een verzoek. Dan kun je dit hier op het formulier beschrijven.

* = verplicht