Interne vacatures

Bestuurslid

11-07-2020

Bestuurslid activiteitencommissie

Organisatie van interne nevenactiviteiten (en financiële acties) voor de leden met als doel de leden op andere wijze ontspanning te bieden en daarmee de samenhang en een goede sfeer binnen de vereniging te bevorderen en/of financiële middelen te verwerven. Hij of zij vormt een link tussen het bestuur en elke commissie, verantwoordelijk of bezig zijn voor het organiseren van een evenement. Hij of zij ondersteund de werkgroep hiervan en begeleidt ze in het organiseren van activiteiten. Hij / zij ziet toe hoe de gang van zaken is en communiceert dit naar het bestuur in de wekelijkse vergaderingen. Hij of zij stelt het activiteiten programma in grote lijnen op voor aanvang van zijn/haar bestuursjaar.

Coördineert alle evenementen die bijdragen aan bovenstaande doelstellingen, bijv.: - verschillende inzamel of promotie actie; - Interne toernooien; - evenementen bij thuiswedstrijden; - Interne activiteiten; - Vrijwilligersavond; - Kerstloop; - Seizoensafsluiting; - Koningsdagfestiviteiten; - Ramadan / Suikerfeest.

Tijdsinvestering: 3 uur per week. Bij hoge uitzondering meer

Reageren op de vacature

In de motivatie kun je eenvoudig aangeven hoe je tegen je vrijwilligersrol aankijkt en hoeveel tijd je hebt om deze rol te kunnen vervullen.

Misschien wil je nog iets toelichten of heb je een verzoek. Dan kun je dit hier op het formulier beschrijven.

* = verplicht