2382AZ
ZOETERWOUDE
tel. 071-5410492

Opstelling

In ronduit druilerig weer werd de wedstrijd van vrouwen 1 tegen LVV Football Factory afgewerkt. Vanaf het begin was al zichtbaar dat Meerburg veldoverwicht had en de combinaties tussen de speelsters verliepen net zoals op de training. Er werd ondanks de omstandigheden leuk gevoetbald.

Het veld en de bal was nat door het weer en dat speelde bij beide teams in de afwerking op het doel een belangrijke rol. De eerste tien minuten gingen redelijk gelijk op al waren de vrouwen van Meerbug meer te vinden op de helft van de tegenstander dan andersom.

Er is meer dan 30 keer geschoten op het doel en de keeper van Football Factory stond haar mannetje. Mooie reddingen en hield het doel goed klein. Aanvallend was Meerburg sterk maar verdedigend nog veel beter. De achterhoede in combinatie met Karel op het doel waren zeer effectief.

Uiteindelijk is de wedstrijd positief afgesloten met 3 - 0 en konden we weer 3 punten bijschrijven. Mooi om te zien dat iedereen binnen het elftal in staat is om te scoren. Met prachtige doelpunten van Chiara, Anouk H en Sharon. Daarna hebben ze de wedstrijd zorgvuldig uitgespeelt en is iedereen aan spelen toegekomen.