Hans Ecklplein 1
2382AZ
ZOETERWOUDE
tel. 071-5410492

Tegen Meerburg 11-6 was de grootste tegenstander.. onszelf.. Na een goede 1e helft met goede focus van iedereen stond het 2-1 voor onze boys.

Er werd goed samen gewerkt en in t veld werd er al hier en daar gecoacht door de jongens zelf. Bastiaan hield er weer een paar mooie ballen uit, Mats scoorde er 2 waarvan 1 met het hoofd๐ŸคŸ Jimmy had het vizier vandaag niet heel erg scherp maar kopte wel (na een strakke voorzet van Stan) net over..๐Ÿ˜ฑ

Oscar, Faas, Sam, Kyran en Kees stonden achterin als een huis!๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Daan scoorde in de 2e helft de 3-1 en ja hoor daar was ie dan, (hij hing al een paar weken in de lucht) een schitterende treffer van Kyran๐Ÿ‘Š.
In de hele wedstrijd nog 3 x de paal geraakt en een paar 100% kansen dus stond het “maar” 4-1..

4-1.. Maar dan komt het gevaar.. in het 4e kwart wilde iedereen wel ff naar voren en mee verdedigen leek minder nodig..
Kees keepte de 2e helft en deed dit super maar kon niet voorkomen dat er nog 3 goals tegen kwamen.. team 6 bleef strijden en maakte bijna nog de 4-5 ๐Ÿคฆ maar die bleef ons bespaard..
4-4 einduitslag!

Uiteindelijk dus een spannende pot met een belangrijk leermoment.. De tegenstander niet onderschatten en te veel ruimte geven.. Dus t/m de laatste seconde blijven focussen op onze taken en keihard blijven werken.