Bloemerd 2
2353BZ
LEIDERDORP
tel. 071-5893450

Vorige week hebben we geleerd dat als je 4-1 voor staat dat je het zomaar kunt weggeven in het laatste kwartier..

RCL 11-5 uit..

1e kwart 1-0 uit een assist van Stan (bal verdween bijna in de kruising😱) de rebound was voor de oplettende Mats!!βš½οΈπŸ‘Š
2e kwart, weer een mooie aanval en wederom een assist van Stan die door de jarige Daan πŸŽ‰ met de punt van zijn voet (nu kwam ie heel goed van pas Daan!!πŸ˜…πŸ€Ÿβš½οΈ) werd ingetikt.

Bastiaan keepte weer eens een hele wedstrijd en dat was maar goed ook.. het had ook 2-3 kunnen staan πŸ‘ŒπŸ₯…
2-0 dus..

In de rust bleek de broer van de coach alias “clubmafkees” niet te kunnen verkroppen dat we 2-0 voor stonden want we “speelden vals” door onze invaller (10 jarige en dus speelgerechtigde) Luuk te laten meedoenπŸ˜‚πŸ˜‚
Tierend en witheet kwam hij (onterecht) z’n beklag doen.. hiervan is later een klacht ingediend door Meerburg.
Voor de lieve vrede hebben we m maar langs de kant gehouden.. en zoals Luuk in de rust wijs zei: “kom op boys! Jullie kunnen het ook zonder mij!” Topper..
In de 2e helft hebben we het “leermoment” van de vorige wedstrijd uitstekend toegepast!!
3e kwart geen goals maar een overwicht voor RCL.. onze harde kern verdedigers Sam en Oscar ruimden de bal constant het doelgebied uitπŸ‘πŸ‘
In het 4e kwart uitte het overwicht van RCL zich in de 2-1..😬😬
Maar zoals van te voren duidelijk doorgenomen.. t laatste kwart ALLES geven!! En zo geschiedde.. vrouwen en kinderen eerst.. ook Jimmy, Faas, Daan, Mats, Stan en Kyran verdedigden allemaal mee.. iedereen liep de longen uit z’n lijf.. storen en blokken..SUPER!!!

Klein beetje druk van ondergetekende op de scheids (tevens coachend in het veld maar ok…πŸ˜†) met om de halve minuut de vraag “hoe lang nog scheids?” voorkwam misschien dat de laatste 3 minuten 10 minuten zou durenπŸ€ͺπŸ˜‡
En t toepassen van Zuid-Europese trucjes van de boys door bijv iemand anders een bal te laten uitnemen of een eind het andere veld in te schieten kan nooit kwaad.. ⏳🧠😈
Dus t bleef 2-1 en dat was zwaar verdiend!! πŸ†πŸ’ͺ