Selectienieuws 2021-2022

4 maart 2021 12:45

Pieter van Dijk

Door de Corona maatregelen hebben we tijd om ons bezig te houden met volgend seizoen.
Voor de jeugd zijn we zo goed als rond met alle selectietrainers en ook bij de vrouwen en meisjes is dit het geval. Wij zullen hier spoedig over communiceren. Voor wat betreft de zaterdag-selectie kunnen we het volgende melden.

Andres van der Hoeven wordt komend seizoen trainer van Meerburg 2 zaterdag. Daarnaast komt Peter Hulsbos de club versterken als verzorger. Beiden komen over van Sporting Leiden.

Beide heren komen van origine uit Zoeterwoude-dorp en we heten ze van harte welkom bij Meerburg.

Voor wat betreft de selectie hebben de volgende spelers aangegeven te blijven.

Amine Maatoug, Barry Verboon, Bas Paulides, Christiaan Laan, Cos Neven, Daniel Fleuren, Duuk van der Meer, Floris Hazenberg, Frits Muller, Jeffrey van der Ven, Jonas Maessen, Jonathan Sierat, Koen van Zijp, Lars Barthen, Denny Scheurwater, Mike de Rooij, Nigel Henssen, Patrick Bom, Ramon Weijers, Richard Versteden, Sam van Braak, Sem Durve, Sietse Loos, Simon Hazenberg, Tom Klumperman, Yannick Filippo, Bauke Doeven, Luc Schade, Maikel van Doorn, Dave den Otter

Met een aantal spelers zijn we nog in gesprek of wachten we op antwoord.

Nieuw uit de JO19-1:

Sjoerd Ruts, Joep Wagemaker, Bas van Driel, Jesse Jasperse, Tim Straathof

Nieuw van buitenaf:

Sem Overduin, Fabian Kolen, Max Glasbeek, Max van Steen, Mick Tromp

Justin de Jong en Geert Spierenburg gaan stoppen. Wij danken deze jongens die beide al van jongs af aan bij Meerburg hebben gevoetbald.

Pieter van Dijk

Bestuurslid voetbaltechnische zaken vv Meerburg