Meetrainen selectiespelers met hoger selectieteam

11 maart 2016 13:15

Een belangrijk onderdeel van het voetbaltechnisch beleid van Meerburg is om alle tweede jaar selectie-jeugdspelers elk seizoen vanaf 1 maart iedere eerste training de week te laten meetrainen met de volgende leeftijdscategorie waarin zij volgend seizoen terecht komen. De tweede training van de week trainen zij dan weer met hun eigen groep.

Door deze werkwijze denken wij dat de overgang naar de volgende leeftijdscategorie soepeler zal verlopen en ook zal het de persoonlijke ontwikkeling ten goede komen.

Deze maatregel is niet vrijblijvend en spelers die niet meetrainen met de volgende leeftijdscategorie kunnen dan maar 1 keer trainen wat weer gevolgen kan hebben voor hun plaats in de wedstrijdselectie van hun eigen team.

Namens het Technisch Hart,

Cees de Rooij