Sponsoring trainers, teammanagers, stafleden

Sponseren stafleden

Sponsoring door een bedrijf of ondernemer van een elftal door middel van het verstrekken van sportkleding uit de kledinglijn "het assortiment" van de club, met vermelding van logo en/of bedrijfsnaam op de achterzijde van bjivoorbeeld de trainerspolo's, trainingspak, trainersjas et cetera is zeker mogelijk. Je kunt dit heel eenvoudig regelen via Sport2000. Zij regelen de aanschaf, logo bedrukken samen en verzorgen het uitleveren van de kleding. Sport2000 houdt zich aan de richtlijnen die met hen is afgesproken. Vraag ernaar als je de Sport2000 van de winkelhof in leiderdorp binnenloopt. Kijk gelijk even of je andere spullen nodig hebt. je bent er toch!

Deze stafleden staan wekelijks langs de lijn op zaterdag of zondag en twee keer per week tijdens trainingen in de avonduren. Je kunt deze stafleden ook sponsoren met trainingsmaterialen materialen of op andere wijze faciliteren zoals bijvoorbeeld een etentje of gezellige avond met een borrel. Ook kan een ouderinitiatief van betrokken vaders en moeders een idee zijn om deze stafleden een hart onder de riem te steken.

meiden-20en-20vrouwenvoetbal11blauw-0_orig.jpg